Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nabit notebook bez nabijecky?

Od: tomypon odpovědí: 5 změna:
Pomoc nechal jsem doma nabijecku na notebook neda se nabit jinym zpusobem?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vyměnit baterii za nabitou.

hodnocení

0x
A myslíš dotaz vážně?

hodnocení

0x

No tak se zeptej někoho v okolí, jestli nemá stejný notebook a nabíječku, a jestli ti nabíječku půjčí.

Pokud znáš parametry zapomenutého zdroje a nebo máš parametry na štítku notebooku, tak máš usnadněné hledání.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a máte skutečně NTB? Není to tablet? Já mám k NTB adaptér, ale nabíječku ne. Nabíječka je k tabletu nebo mobilu. Zdravím!

doplněno 23.01.16 08:05:

Zřejmě máte pouze možnost ušetřit energii - nehrát hry, nepřehrávat videa, na internetu pouze stránky s textem, nestahovat nic, vypnout "něco" na pozadí OS a sledovat si stav baterie.

stonek*
hodnocení

0x

Všechny jiné způsoby vyžadujou nějaké vybavení, které kdsbyste něl k dispozici, tak se asi se neptáte. Takže bohužel nedá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]