Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak v gimp 2.6.11 provádět jednoduché koláže?

Od: borek* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

chtěl bych nějakou srozumitelnou a názornou radu,jak provádět v Gimpu 2.6.11 (nebo případně i v Paint.Netu) jednoduché koláže typu - jedna postava je na hlavním obrázku a druhou postavu z jiného obrázku potřebuji na tento obrázek přidat. A nebo - mám například moře,pláž a potřebuji na pláž přidat nějakou osobu,nebo skupinku osob,zase z jiného obrázku.Atd. Díky předem za dobré rady.

Borek

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Spousta tutorialu je na yt, jsou i weby o gimpu. Nebo knihy. Musíš se naučit základy, nikdo Ti tu nebude dvě hodiny datlit postupy. Navíc se to dá vyhledat.
Přesně tak. Proč ti to tady datlovat, když na netu jsou tuny návodů i s obrázky.
Hlavně nečekej, že v nějakým programu klikneš na postavu a ona se ti druhým kliknutím vloží do jiný fotky.
Vyříznout postavu z fotky je trochu piplačka. Pokud to tedy má k něčemu vypadat. Taktéž i vložení do jiný fotky není na jedno kliknutí.
borek*
hodnocení

Zdravím,

takže jsi mi ty,ani první odepisující v ničem ani trošku neporadili.Alespoň jste mi mohli poslat pár odkazů na nějaké stránky,nebo tak nějak.Na to je to tady tak trochu poradna.No každopádně vám oběma dík za pár řádků a trochu času,který jste mi věnovali a budu muset hledat rady někde na internetu.Zkusím "prohrábnout"taky tady poradnu,jestli se někde něco nedozvím.

Tak ahoj.

No dobrá. Tak třeba tady, asi po deseti vteřinách hledání.

baby-cafe.cz/...

borek*
hodnocení

No dobře.Snahu jsi měl mi pomoci.Já to teda vyzkouším.Zatím se měj.

Borek

proboha, na "gimp tutorial" nebo "gimp návod" najdeš desítky odkazů během vteřiny v googlu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]