Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych nějakou srozumitelnou a názornou radu,jak provádět v Gimpu 2.6.11 (nebo případně i v Paint.Netu) jednoduché koláže typu - jedna postava je na hlavním obrázku a druhou postavu z jiného obrázku potřebuji na tento obrázek přidat. A nebo - mám například moře,pláž a potřebuji na pláž přidat nějakou osobu,nebo skupinku osob,zase z jiného obrázku.Atd. Díky předem za dobré rady.
Borek
Zdravím,
takže jsi mi ty,ani první odepisující v ničem ani trošku neporadili.Alespoň jste mi mohli poslat pár odkazů na nějaké stránky,nebo tak nějak.Na to je to tady tak trochu poradna.No každopádně vám oběma dík za pár řádků a trochu času,který jste mi věnovali a budu muset hledat rady někde na internetu.Zkusím "prohrábnout"taky tady poradnu,jestli se někde něco nedozvím.
Tak ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.