Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdvojka HDMI

Od: perfect* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den... Nastal takový menší problém... Bratr se odstěhoval a vzal si ssebou televizi, a tak mi zbyl jen monitor... Můj monitor má jen 1 HDMI zdířku, a já mám doma PS4,PC vše na HDMI... Mohli by jste mi poradit nějakou rozdvojku, nebo splitter nebo co se dá takhle využít? Nejlépe s nějakým přepínačem, jelikož jsem měl tuhle rozdvojku ( KLIKNĚTE ZDE ) tak se signál začal rušit, a musel jsem vždy jeden HDMI kabel vypojit, i když nebyl zaplí třeba PC nebo PS4... a ono je taky docela náročné a zbytečné pořád prohazovat kabely v monitoru... Nemáte tedy někdo s něčím zkušenost? :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Používám podobný, bez problémů třetím rokem alza.cz/... Z PC napojení monitoru a TV...

doplněno 24.01.16 21:41:

Ano, je to rozbočovač; špatně jsem si vyložil otázku...

rv*

A není to náhodou rozbočovač? On potřebuje přepínač.

perfect*
hodnocení

tím pádem tohle by mohlo být ono že? arduino-shop.cz/...

perfect*
hodnocení

a na jakém principu to teda funguje? vidím tam jen tlačítko na zapnutí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]