Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím o radu. Mám tiskárnu Canon Pixma MG 5350 . Najednou mi začala hlásit chybu B200 . .
A ukázalo se mi na displayi : Došlo k chybě tiskárny.Odpojte napájecí kabela kontaktujte servisní středisko. Poradíte mi někdo,zda si můžu tuto tiskárnu opravit sama? Díky.
no když nezabere nic z toho odkazu přede mnou tak nezbývá než nákup jiné, před 14 dny jsem dopadl stejně a už mi dovezou Brothet DCP-T500, dnes by měl být doma
no já jsem myslím z Canonů vzléčen..stačilo 2x
tak já jsem mile překvapen, jak ten Brothr DCP-T500 tiskne fotky, měl jsem možnost to porovnat s fotkou od fotografa a co se týká barev není v tom rozdíl. Jediný rozdíl byl ve volbě foto papíru
já mám canon pixma už cca 5 let (před tím jsem měl také pixmu, ale nové náplně byly tenkrát dražší než nákup druhé v akci) - doplňuji cca po 2-3 měsících alternativní inkoust - tisk cca 100 stran měsíčně. Nemám potíže se zasycháním ani funčkností...
Ano je to bohužel kurvítko, ale vzhledem k tomu, že inkoustový tisk od Canonu je zcela bezkonkurenčně nejlepší, tak si příště zase koupím Canon, i když se u mě projevila průměrná životnost kolem 2 let, bohužel, taková je doba, všechno je spotřební.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Ale ano, s tím fototiskem máte pravdu, buď Canon, nebo nic. Takže já raději po vyhození Canonu do popelnice zase vytáhl stařičkou HP850C s nekonečným zásobníkem, dokumenty tisknu prakticky zadarmo a na domácí tisk za cenu takto vysokých nákladů jsem rezignoval. Když doslouží, koupím nějakou nízkonákladovou s průběžným doplňováním.
Ano, komu není rady, tomu není pomoci - kdo ještě nepochopil, že se vše vyrábí na jedno použití...
čecháčkové se pořád předhánějí, kde co získal nebo provozuje levněji a výhodněji, ale když chci kvalitu tak se musí platit, fotografická ikoustovka stála před lety víc jak dvojnásobek, dnes má holt zase kurvítka, na něčem musí výrobci vydělávat
Né, že bych to schvaloval, ale pokud něco chci, musím se prostě přizpůsobit, nebo šetřit a tisknout na jehličkovce
Jo všechny inkoustovky tisknou dobře fotky, ale to nic nemění na tom, že Canon je mnohem lepší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.