Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám flashku, která doposud fungovala. Dnes jsem ji zapojil do PC i do notebooku (abych se ujistil) a flashka místo blikání, jak bylo jejím zvykem, jen svítí a nenačte se. Není vidět v "Tento počítač" dokonce není vidět ani ve Nástroji pro správu disků, kde jsem myslel že se smazala a přidělím jí nový svazek. Nevíte co by to mohlo být, případně jak ji opravit?
Dobrý den, pokud nepomůže první rada, tak můžete ještě flashku zkusit v jiném zařízení (např. TV nebo DVD player s portem USB). Také (v OS WIN-XP) je možnost v Ovládacích panelech / Přidat nový HW rozpoznat nový HW. Sice to zřejmě nepomůže, ale zkusit to můžete (s flashkou v portu USB). Ovšem, flashka bude nejspíše vadná a to neopravitelně. Zdravím!
Zvláště při přechodech flešky z WIN XP do W7, W8... se mi často stávalo, že chtělo přeformátovat nebo nešlo číst... S jednou, kterou jsem nechtěl vyhodit, jsem zkusil formát přes instalaci XP. W7 jen najde HW, ale nepodaří se mi s tím nic udělat - při instalaciXP se zobrazí HW "místo bez oddílů" a vytvořím tam oddíl nový, který naformátuji.
Neříkám, že se to povede na všem, velmi často je to spíše K.O. flešky z důvodu vytáhnutí z PC při práci... Jen uvádím "nápad", který jsem jednou úspěšně odzkoušel ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.