Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rozhodl jsem se, že bych si složil počítač pro herní učely. Co jsem projel ty složené tak jsem usoudil že by bylo lepší si počítač složit. Potřeboval bych poradit jestli by tato sestava byla výkoná na nejnovější hry typu GTA V, Witcher, nebo i ty multiplayerové jako World of Tanks a Warthunder na plné detaily czc.cz/... . Do počítače bych mohl dát tak 20 000kč plus,mínus. Děkuji předem za radu. (obrazovku, myš, klávesnici mam)
Za 20 tisíc to žádné žihadlo nebude. Jen za pořádnou grafickou kartu dáš 12 tisíc alespoň, RAMky 4 tisíce, Základovka 4 -5 tisíc a jsi přes 20. A kde máš alespoň 800 -1000W zdroj, procesor Core i-7, AMD (black edition), SSD disk, Pořádnou Middle skříň, Ventilátory kvalitní samozřejmě a to nemluvím o kabeláži, zvukové kartě apod. Pokud chceš opravdu herní počítač, počítej 50 tisíc a víc.
Je teda pravda, že já si computer asi před 5ti lety skládal taky sám, díly jsem sehnal hodně levně a ten komp mám doteď a krásně jsem si na tom zahrál GTA V i Witchera bez potíží a to mě tenkrát stál asi 25 tisíc, ale zase byli trošku jiné ceny než teď a já to fakt sehnal za hubičku všechno.
Je mi jasný, že to nebude žádná pecka. Kamarád si taky někde nechával složit počítat za 20k a bezproblémů naněm rozjede tydle hry na max detaily je to tak 1,5roků zpátky. Myslím si ze za tu cenu se dá poskládat dobrý počítač.
Vyměnil bych desku za jinou od MSI, zdroj bych vzal Season, ale malinko výkonnější, a grafiku MSI R9 380. A přidal bych chladič procesoru.
Deska MSI H97 PC Máte. Zdroj Seasonic S12II 520W, nebo EVGA 500B 80+ bronze. Chladič Silentium Fera 2, grafika MSI R9 380 gaming 4G, lepší a dražší Saphire R9 380x nitro OC 4GB.
PC MATE. Se mi to prve nějak u té desky vymklo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.