Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zakoupil jse od TV Products dva uni ovladače na TV + dalších 6 přístrojů. Na TV Finlux se chytnul třetí kod v napovědě a jede dobře. Na TV Nokia, která je psaná v kodech jako ITT-Nokia ani jeden. Zkoušel jsem manuální i auto ladění i identifikaci kodu a nic. Díky za postřehy
Taky mi pár DO prošlo rukama, ale kódy uvedené v manuálu fungovaly jen vyjímečně. Obvykle se našly při manuálním hledání - mačkat a počítat. Tahle DO jsem kupoval za cca 60,- Kč a fungovala všechna na všechno, co jsem potřeboval. Co umí ta dnešní, lepší a dražší, nevím, zatím jsem neměl důvod zkoumat.
Nejlepší jsou univerzály co se umí učit, tam bude fungovat všechno. Kód který neumí se do něj nakopíruje z originálního DO. Je to sice pracné, musí se dělat tlačítko po tlačítku, ale je to na 100%.
Nokia pravdepodobne mela sve TV vyrabene nekolika ruznymi vyrobci, kteri jen lepili logo Nokia na predni stranu a ten tvuj DO umi pracovat jen s temi, ktere vyrobila (nebo treba v Americe prodavala) firma ITT. Nevim, kdo ITT je, ale takhle to funguje i u jinych "velkych" znacek (v mem pripade u "Philips").
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.