Nejste přihlášen/a.
Měl jsem v počítači dva disky.Na jednom je Windows XP a druhý byl rozdělen na
4 oddíly s Windows Vista, 7, 8.1 a ještě Linux.Při startu to vždycky šlo přes bootovací menu Windows 8 (byl naistalován jako poslední).
Tedka jsem ten druhý disk z počítače vyndal a při startu se objevuje plocha s názvem Recovery.
Přesto jsem měl ještě možnost spustit všechny os, které tam předtím byli. Takže jsem samozřejmě
spustil XP, který je na prvním disku.V programu Easy BCD jsem všechny os z druhého disku odstranil a
XP nastavil jako výchozí. Jenomže jsem zatrhl "Skip the boot menu"a po restatování se objevila
plocha "Recovery"už bez možnosti vybrat os. Druhý disk jsem už bohužel zformátoval a použil na něco jiného.
Takže teď se nemám jak se dostat k nabootování XP. Snažil jsem se to nějak nastavit v biosu (GIGABYTE),
hledal jsem jestli třeba linux nemá nějakou verzi Easy BCD, pak jsem našel tehle postup
To vypadá, že jste tam toho narval na všechny strany, a pak ještě zblbnul cesty... Osobně bych to vzal formátem a instalací od začátku dle potřeb.
Jestli to chcete jinak, napadlo mne přes LIVE CD LINUX?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.