Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program pro windows

Od: barbara* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám Windows 8 a nemohu stahovat applikace z internetu. Chtěla bych se zeptat jestli existuje program, který mi umožní z internetu stahovat. Windows 8 mi umožňuje stahovat pouze z google play.

Předem děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, rozumím tomu tak, že máte NTB s OS WIN-8. Tam se mohou instalovat další programy. Otevřete si prohlížeč, najdete si odkaz na stažení programu, odklepnete a program se stáhne (např. "neco_setup.exe"). Následně klepnutím na tento soubor zahájíte instalaci programu. Po instalaci si program "poladíte" v jeho nastavení a můžete ho používat (patrně tzv. freeware, což je zdarma). Zdravím!

fran56ris*
hodnocení

0x
To je nějaký divný dotaz. Google play je pouze v androidu a tabletech /telefonech.
Pokud stahuješ z Google play aplikace do Windows napiš mi, prosím tě, postup. To ještě neumím.

Nepíše, že stahuje z GooglePlay aplikace do Windows. Píše, že Windows umožňuje stahovat z GooglePlay (třeba do mobilu), což je pravda.

hodnocení

0x

Takový program existuje. Je to webový prohlížeč (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Opera) ve spolupráci s vyhledávačem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]