Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit AdBlock z počítače?

Od: huntirovak* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, může mně někdo poradit jak odstraním AdBlock z počítače? děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

myslíte jako doplněk prohlížeče? Jaký prohlížeč používáte?

huntirovak*
hodnocení

Používám Operu.

hodnocení

2x

Pokud máte Mozillu tak jděte do nabídky nahoře úplně vpravo - doplňky - rozšíření a klikněte na odebrat adblock. U ostatním prohlížečů to bude podobné.

praivo*

Ale doporučuji se na to psychicky připravit :)

frantisekberan
hodnocení

0x

Jak mám vypnout AdBlock z mého noubuku brání k přehrávání videí děkuji (prosím o vysvětlení polopatycky jsem starej dědek abych to pochopil) Beran

AdBlock s velkým B uprostřed je virus. Udajne pouze pro Google Chrome. Vyuziva popularity software Adblock s malým be - doplněk prohlížeče pro blokování reklamy...

V Opeře je v postranní liště zubaté kolečko – Nastaveni, a hned nahoře zruš zaškrtnuté políčko u Blokovat reklamu. Nebo lze tam nastavit vyjímky pro určité weby. U ostatních prohlížečů obdobně. Vždy v nastavení prohlížeče; u Edge ty 3 tečky nahoře a najít v upřesňujícím nastavení Blokovat automaticky otvíraná okna. U Maxthonu taky 3 tečky vpravo nahoře, objeví se přímo logo adblocku a tam povolit – nepovolit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]