Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umíte odstranit z fotky reklamu?

Od: rotorod® odpovědí: 13 změna:

zdravím, jde mi konkrétně o tento obrázek, odstranit tu reklamu i s tím Xkem. Je tady někdo v tomto zběhlý a hlavně ochotný kdo by chtěl pomoci?

děkuji

Umíte odstranit z fotky reklamu?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

5x

Nekraď cizí obrázky a neporušuj zdejší pravidla!

Zaplať za obrázek a budeš si jej moci stáhnout bez vodoznaku.

(Nejde o reklamu, ale o ochranu před "nenechavci".)

Mno, za tohle dílko, že jej někdo i skoukne, by snad měl autor platit, :)

hodnocení

1x

Udělej si to sám. Stáhni si Gimp a nástrojem "klonování" případně "léčení" to vyretušuj. Práce pro blbce.

Blbec nejsem, ale neumím to.

Asi máte jiné stupnice blbců.

:)

Hezký den.

eulalie*
hodnocení

1x

No já nevím, ale i na fotografie na internetu se vztahuje autorský zákon a nemůžete si je stahovat a upravovat podle libosti. Tedy můžete, ale pak je možné i očekávat nějaký postih, když se autor fotografie ozve. Jedině fotografie, které jsou v režimu public domain CC0, je možné stahovat dle libosti i nakládat dle libosti. Tyto fotografie taky nemají nikde na sobě žádnou reklamu... Podle mě, je-li na fotce reklama, není to fotografie pro volné stahování a upravování. Jako proč tam ta reklama asi je, ne? Kvůli reklamě? Ale houbelec, kvůli tomu, aby nebyly tak lehko k mání.

To máte pravdu, ovšem pokud tu fotku stáhnete k sobě a nikde jí dále nešíříte, tak kde je problém? Pokud ji někdo upraví a bude prezentovat dále a navíc jako své dílo, může to být problém, pokud to zjistí autor oné fotografie.

figurek*
hodnocení

1x

tak tato oprava mi trvala asi 20 vteřin a moc jsem se s ní nemazal.

Ale aby v obrázku nebyly šumy, je potřeba si přidat trochu práce. Uložte si obrázek nejdříve jako bmp, pak jej otevřete v malování, vygumujte a vyretušujte reklamu a uložte jako jpg. Šumy jsou pak méně vidět.

Umíte odstranit z fotky reklamu? #2
hodnocení

díky ale ty čáry kříže tam zůstaly. Ale i tak díky

jantreba
hodnocení

0x

leteckaposta.cz/... neni zač :D

hodnocení

je zač, díííky moc, moc ste mi ušetřil času, děkuji

Od doby, kdy byly vynalezeny peníze, se neděkuje :)

Týýýjooo! Je to tak! *palec*

hodnocení

0x

To je běžná věc tahle reklama v obrázcích. V Photoshopu to odstraníte vcelku docela rychle. Již nespočet obrázků jsem takto upravil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]