Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uložit soubor ,jako seznam?

Od: hankas® odpovědí: 7 změna:

Prosím, jak mám nastavit ukládání souborů, fotek,atd, jako seznam? Stále mi to nabízí jiné možnosti.

Jak uložit soubor ,jako seznam?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych řekl, že v tom okně již máte zobrazení jako seznam. To zobrazení (ikony, seznam, miniatury nebo podrobnosti) je jen uspořádání v tom okně, které si zvolíte - ovšem, na ukládání souborů to nemá vliv. Nebo dotaz upřesněte. Zdravím!

P.S. Možná máte nyní volbu podrobnosti - není vidět vše.

doplněno 17.01.16 18:22:

Ano, budou to podrobnosti - původně jsem to přehlédl. Tím tlačítkem viz šipka ve Vašem obrázku to nejde změnit? Ještě snad jít do Ovládacích panelů / Možnosti složky a tam lze nastavit zobrazování souborů ve složkách (i pro všechny zároveň). Nyní nemám spuštěný OS Windows, tak to přesněji nepopíši (navíc mám OS WIN-XP).

doplněno 17.01.16 18:37:

hankas - už jsem to asi pochopil. Toto okno se otevře, když stahujete (ukládáte) soubor ve svém prohlížeči (kde máte Seznam jako domovskou stránku). V tom případě nemá význam hledat v Ovládacích panelech - tam je nastavení pro okna v OS. Zde došlo zřejmě k nějaké aktualizaci prohlížeče a té změně. Ovšem, kam přesně sáhnout a opravit to, tak to nevím. Já bych se asi naučil s tím žít - nemá to žádný vliv na stažené soubory a v oknech OS si ten seznam nastavíte dle svého.

doplněno 17.01.16 18:59:

hankas - ano, to je ono nastavení z Ovládacích panelů. Zkuste tam experimentovat a sledujte výsledek. Jde pouze o zobrazování, tak by se nemělo stát nic nekalého (a případně to vrátit zase zpět). Hodně štěstí a zdar Vaší snaze.

hodnocení

Ano, je to uspořádání v okně a jsou to podrobnosti. Nevím, jak nastavit na uspořádání jako seznam, tak,aby to tak zůstalo. Dříve jsem to tak měla. Nevím co se stalo, nic jsem neměnila. Lépe to ofotit neumím. :)

doplněno 17.01.16 18:30:

V ovládacích panelech už jsem hledala,ale když obnovili seznam,(mojí domovskou stránku) tak se mi tam zobrazuje něco jiného. Tak teď mi došlo, že je to asi od té doby. Zkusím hledat. Děkuji.

doplněno 17.01.16 18:43:

Když stahuji cokoliv odkudkoliv, tak to prostě nejde, stále musím klikat nahoru na seznam,protože se mi to tak lépe hledá. Já vím,že to jinak nemá na nic vliv. :(

hodnocení

0x

V tom okně bude možnost zobrazení a v něm seznam

Jak uložit soubor ,jako seznam? #2
hodnocení

Já to mám úplně jinak,ale budu hledat :) Mám W 7. Děkuji.

doplněno 17.01.16 18:54:

možná je to tady,ale když dám obnovení zobrazení složky, tak já nevím,jaké bylo předchozí nastavení .

Jak uložit soubor ,jako seznam? #3

A když rozbalíte to, jak ukazujete šipkou, v té nabídce není seznam? Ono ten seznam vypadá skoro stejně, jako podrobnosti, jen kratší, zkuste všechny možnosti.

hodnocení

Ano je tam také seznam,ale nezůstane to tak nastavené,tak pokaždé musím klikat znovu.

hodnocení

0x

Upořádat - Rozložení - Panel nabídek pak nahoře Zobrazit - Seznam (nyní tam máte Podrobnosti)

doplněno 17.01.16 22:03:

Pokud to chcete stejně pro celý PC, pak ještě Uspořádat - Možnosti složky a hledání - záložka - Zobrazení - Použít pro složky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]