Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hotspot WIN7 NTB

Od: cmelak® odpovědí: 2 změna:
Zdavim všechny,včera jsem řešil u známého následující problém.Jeho NTB je připojen na net přes T-mobile pomoci usb donglu.Myslím si,ze by nebyl až takový problém použít NTB jako router a vytvořit hotspot.Má WIN7,lze to dosáhnout jen nastavením systému,nebo musí být externí soft?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

2x
Jo tak přesně o tohle jsem se taky dlouho pokoušel. USB modem Huawei E3131 a tarif od T-Mobilu. Nejde to. Ten modem to asi blokuje. Když jsem notebook připojil k LAN, fachčilo to. Když byl připojen k netu přes dongle, wifi adaptér počítače AP bod zrušil a v kartě připojení začal svítit žlutý vykřičník s nápisem "pouze místní síť".
Dnes už je to jedno, mám wifi router.

prii
hodnocení

0x

netsh wlan set hostednetwork mode=allow
netsh wlan start hostednetwork

A ještě nastavit sdílení internetu (externí přípojení - k netu -vlastnosti - sdílení - domácí připojen=:vnitřní připojení - hostednework (virtual wifi adapter)). Nevím však jestli ICS to jde zprovoznit, pokud externí připojení (tedy do internetu) je přes wifi také, já provozuji jen přes kabel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]