Zdavim všechny,včera jsem řešil u známého následující problém.Jeho NTB je připojen na net přes T-mobile pomoci usb donglu.Myslím si,ze by nebyl až takový problém použít NTB jako router a vytvořit hotspot.Má WIN7,lze to dosáhnout jen nastavením systému,nebo musí být externí soft?
Jo tak přesně o tohle jsem se taky dlouho pokoušel. USB modem Huawei E3131 a tarif od T-Mobilu. Nejde to. Ten modem to asi blokuje. Když jsem notebook připojil k LAN, fachčilo to. Když byl připojen k netu přes dongle, wifi adaptér počítače AP bod zrušil a v kartě připojení začal svítit žlutý vykřičník s nápisem "pouze místní síť". Dnes už je to jedno, mám wifi router.
netsh wlan set hostednetwork mode=allow netsh wlan start hostednetwork
A ještě nastavit sdílení internetu (externí přípojení - k netu -vlastnosti - sdílení - domácí připojen=:vnitřní připojení - hostednework (virtual wifi adapter)). Nevím však jestli ICS to jde zprovoznit, pokud externí připojení (tedy do internetu) je přes wifi také, já provozuji jen přes kabel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.