Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat titulky na DVD

Od: magdon® odpovědí: 9 změna:

Mám stažený film v angličtině (*.avi), k tomuto filmu mám ve stejné složce zvlášť soubor tytulků (*.srt). V případě spuštění v PC to normálně funguje (i vypálené jako *.avi na DVD). Titulky ale nefungují při přehrávání ve stolním přehrávači. Jak dostat titulky do jednoho spustitelného souboru s filmem?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, než jsem si vzpomněl na název programu, tak ho již vložil kolega.

Tak, snad jen jiný odkaz. Zdravím!

stahuj.centrum.cz/...

hodnocení

Tak ten program vypadá zajímavě, ale je trochu nepřehledný. Takže žádám o radu, jak tam dostanu ty tytulky. Zatím jsem na to nepřišel. *nevi*

Klikněte na Otevřít AVI vedle zelené šipky.Otevřou se složky,vyberte film.Klikněte na kartu Rozšíření(druhá zleva).Klikněte na Nahrát titulky(pod dvěma písmeny T)a stejným způsobem jako film vyberte titulky.Někdy se přidají automaticky samy.Klikněte na kartu Fronta(čtvrtá zleva)a dále na Přidat do fronty(pravé tlačítko pod frontou) a pak na StartJinak já ten program mám ze Slunečnice.

doplněno 17.01.16 17:25:

Ještě si nastavte složku kam se uloží upravený soubor.To je karta Nastavení(třetí zleva).Je to dole-Nastav cestu.Já to mám v češtině,tak proto píšu to v závorkách.

hodnocení

0x

Dobrý den.Já to dělám v programu AVIRecomp.Je zdarma a je jednoduchý.Lze doinstalovat i češtinu.Titulky budou dodány trvale do obrazu.

hodnocení

Fajn. Váš odkaz je zavirovaný! *bum*

doplněno 17.01.16 14:52:

Joudič - *nevi* to nevím, ale Avast mě to při pokusu o ztažení zablokoval.

joudic*

odkdy je slunecnice zavirovana...

hodnocení

0x
Moji TV jsem obelstil že film v avi predelam do mkv, kde se titulky vloží rovnou do souboru s filmem, kde se dají zapínat/vypínat. celá konverze trvá cca 3 min.
Je to MKVToolNix.

joudic*
hodnocení

0x

co Method 2 raymond.cc/...
format factory filehorse.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]