Nejste přihlášen/a.
Ahoj,prosím poradíte totálnímu počítačovému amatérovi jak vypálit z AVI filmů DVD disk schopný přehrávání v klasickém DVD přehrávači. Mám stažený program CD burner xp ale tam jde vytvořit jen datový disk a soubor AVI ten přehrávač neumí,je potřeba vytvořit klasické DVD,ale vůbec netuším jak
Budu moc rád za rady
WinX DVD Author - freeware(zdarma), anglicky
Video návod k programu:
čeština do programu :
cestiny.idnes.cz/...
Tak radost se změnila ve zklamání,všechno jsem zadal,začne probíhat konverze na formát dvd ale jakmile je hotová tak se prostě nezačne vypalovat,hodí to tam nějakou chybu,přesně si nepamatuju ale něco ve smyslu složka DVD(anglicky skoro neumím),zkusil jsem proházet a nastavit všechno co šlo ale scénář pořád stejný,proběhne konverze,ale pak to hodí chybu,nevíte někdo co s tím?. Našel jsem podobný program, intoo avi to dvd converter a tam to chodí normálně a už mám i nějaké dvd vypálená,ale ten je jen na 30 dní a je placený
Přesně je to can not create burning process...no dvd folder to burn
Nevíte někdo co by to mohlo znamenat?..jako výstupní složku jsem zkusil zadat všechno od jednotky dvd až po složku zvlášť vytvořenou,na všechno to reaguje stejně
U mě program funguje dobře. Zadal jsem složku v dokumentech (například dvd) a v této složce se vytvoří složky: VIDEO_TS a AUDIO_TS v nichž jsou soubory nutné k přehrávání na DVD přehrávači, které pak můžete vypálit pomocí stejného programu nebo jiného nero, Ashampoo Burning Studio na DVD.
Pozor na omezení kapacity DVD. U normálních DVD je 4,7GB !
překlad no dvd folder to burn -> žádná dvd složka na vypálení - zadejte správnou složku, kde se vám mají vytvořit složky VIDEO_TS a AUDIO_TS v nichž budou soubory nutné k přehrávání na DVD přehrávači.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.