Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit
Na notebooku na klávesnici jsem si omylem asi nastavil nějakou funkci, kde nyní mohu psát velká písmena jen v případě, že mám zaplou funkci CapsLock, jinak ne. Pod touto možností mám takovou šipku, kterou jsem donedávna velká písmena v pohodě psal, podobně jako určitá diakritická znaména (např. když chci napsat velké ž, š, č atd.), to samé otazník, dvojtečku a tak dále. Neví prosím někdo, co jsem si zde omylem přenastavil?
Dále se chci - nyní již obecně - zeptat, kde naleznu na klávesnici notebooku klasickou hvězdičku, respektive, přes jaké funkce ji mohu napsat. Děkuji všem.
nezapnu jsi si nějaké usnadnění? třeba rychlé poklepání ja Shift může nabídnout něco podobného, zkus kouknout do nápovědy na zrušit usnadnění..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.