Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Háčky - čárky

Od: zdenula* odpovědí: 4 změna:

Příjemné odpoledne,jako vánoční dárek jsem dostala smartphone ELELEMENT P452.Pomalu se sním seznamuju,docela mi to jde,jenom si na něj musím zvyknout.Nikde jsem nenašla psaní s diakritikou.Chci se zeptat,jestli tento fonek tohle vůbec podporuje a pokud ano,kde to mám hledat a nastavit.A kdyžtak aspoň při zadávání do telefoního seznamu,protože mi to stávající seznam zkracuje.Děkuji moc.z...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x

Neznám váš telefon, ale pokud tam máte češtinu, mohla byste mít možnost přepnout z anglické na českou klávesnici. Buď v nastavení nebo přímo v klávesnici.

tomas11*

podržte třeba e a nad ním se zobrazí možnosti é,ě atd.Předpokládám že je to váš první tkzv. chytrý tel.

zdenula*
hodnocení

Zdravím,máte pravdu tomas11® ,je to můj první dotykový tlf.Je to SENCOR-ELEMENT P452.Dlouho jsem odolávala a pak mě postavili před hotovou věc.Děkuji za radu,vyzkouším to.Teoreticky by to jít mohlo.Stávající jména v seznamu jsou s háčkem,ale jméno není celé,tak jsem předpokládala,ale nebyla jsem si jistá.děkuji,přeji poho víkend.z

zdenula*
hodnocení

Zdravím vilik,telefon,nebude patřit asi mezi žádné špičky,ale pro začátek to jde,jen si zvyknout.Vyzkoušela jsem to,jak mi radil tomas a je to tak.Přeji i Vám poho víkend.z

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]