Nejste přihlášen/a.
Omylem jsem si zadala heslo k úvodnímu přihlášení v počítači a chtěla bych ho zrušit, nevím ale jak na to. Zároveň se mi při pokusu o stažení aplikace z obchodu Microsoft store objeví po zadání hesla, že došlo k potížím a že to mám zkusit později, ovšem stále se tahle hláška opakuje.
mám windows 10. Já se do store dostanu, ale když chci program stáhnout, tak to nejde. Zřejmě mi nebude fungovat přihlášení k Microsoftu. Zkusím vytvořit nový účet.
Také jsem měl podobný problém s windows store a jakmile jsem vytvořil nový účet, tak to pomohlo. Držím palce at to taky výjde.
A s tím heslem pro přihlášení po spuštění se už podařilo vyřešit?
díky za radu, tak to přihlášení po spuštění jsem zatím neřešila, počítač je dcery a ona ho pokaždé nevypíná, jen ho uspí, takže se potom hlásit nemusí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.