Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak hledat osobu podle fotky?

Od: lenkarajcanova odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám svým způsobem specifický a možná i nerealizovatelný požadavek.

Před lety jsem se na táboře poznala s kamarádkou. Docela dlouho jsme si dopisovali, ale pak to nějak ustalo. Bohužel už nemám její adresu a příjmení jsem taky zapoměla. Už jsem zkoušela mnoho způsobů jak se s ní kontaktovat, ale nepodařilo se mi to. V agentuře přes kterou jsme na táboře byli mi taky nepomohli.

Teď už mi zbyla jen její fotka v pc a to je vše. Dalo by se pomocí této fotky nějak najít danou osobu? Vím, že google má nějaké hledání pomocí obrázku.

Možná se to ani tak nepodaří, ale chci se o to pokusit, protože jsme si opravdu rozuměli.

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podle fotky se vám to asi nepodaří. Byli na táboře nějací společní známí? Třeba by pomohli osvěžit paměť, doplnit příjmení.

Co o kamarádce víte? Na jakou školu chodila, v jakém městě, v jakém roce mohla školu dodělat?. Pokud není z velkoměsta, můžete zkusit hledat třeba přes spoluzaci.cz/...

hledej
hodnocení

1x

V dnešní době vídám na fb sdílení od lidí, kteří někoho hledají.. Popisují tam třba adresu kde bydlí teď kde předtim jak se jmenovala za mlada apod..

Mohla by jsi zkuit něco takového s fotkou.. Ale aby to nevyznělo tak, že se osoba pohřešuje :)

joudic*
hodnocení

0x

asi ne, to by ta fotka musela byt nekde online, a google ve facebooku vyhledavat neumi, a kde jinde by takove foto bylo :) takze je to o nahode

iz*
hodnocení

0x

Lenko, všechno, co vložíš do internetu, v něm už zůstane, nemůžeš spoléhat na to,

že něco později zase odstraníš..

Fotku své kamarádky bys mohla zvěřejnit jenom s kamarádčiným předchozím souhlasem.

_____

Kolik let od tábora uběhlo?

Ten tábor někdo organizoval, možná, že ještě má seznamy i adresy někdejších účastníků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]