Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám svým způsobem specifický a možná i nerealizovatelný požadavek.
Před lety jsem se na táboře poznala s kamarádkou. Docela dlouho jsme si dopisovali, ale pak to nějak ustalo. Bohužel už nemám její adresu a příjmení jsem taky zapoměla. Už jsem zkoušela mnoho způsobů jak se s ní kontaktovat, ale nepodařilo se mi to. V agentuře přes kterou jsme na táboře byli mi taky nepomohli.
Teď už mi zbyla jen její fotka v pc a to je vše. Dalo by se pomocí této fotky nějak najít danou osobu? Vím, že google má nějaké hledání pomocí obrázku.
Možná se to ani tak nepodaří, ale chci se o to pokusit, protože jsme si opravdu rozuměli.
Děkuji
Podle fotky se vám to asi nepodaří. Byli na táboře nějací společní známí? Třeba by pomohli osvěžit paměť, doplnit příjmení.
Co o kamarádce víte? Na jakou školu chodila, v jakém městě, v jakém roce mohla školu dodělat?. Pokud není z velkoměsta, můžete zkusit hledat třeba přes spoluzaci.cz/...
Lenko, všechno, co vložíš do internetu, v něm už zůstane, nemůžeš spoléhat na to,
že něco později zase odstraníš..
Fotku své kamarádky bys mohla zvěřejnit jenom s kamarádčiným předchozím souhlasem.
_____
Kolik let od tábora uběhlo?
Ten tábor někdo organizoval, možná, že ještě má seznamy i adresy někdejších účastníků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.