Nejste přihlášen/a.
Jaký bude rozdíl v ms ve zpoždění příkazů z myši do PC, když místo do portu notebooku bude připojena do (externího)USB hubu zapojeného do notebooku? Hub Je USB 3.0, myš asi 1.1 (tipuji.
Myslím si, že zpoždění bude nepostřehnutelné. Ale však to sám můžete zkusit. Já mám obyčejnou drátovou optickou krysu Microsoft a nepozoruju rozdíl při zapojení přímo do notebooku a přes HUB. Za to jsem pozoroval zpoždění u každé levnější bezdrátové myši (za to nemohl HUB, ale technologie přenosu), i když mnoho ostatních lidí žádné zpoždění nepostřehlo, já je prostě cítím a vadí mi to, proto se mi nová bezdrátová myš válí doma v šuplíku... asi ji někomu daruju tím jsem jen chtěl říct, že jsem na zpoždění myši hodně citlivý, takže si myslím, že bych zpoždění přes HUB zaznamenal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.