Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zapisovat do tabulky - PDF

Od: sebod* odpovědí: 4 změna:

Klucíííí ( i holky ;)) moc prosím o radu. No, nejhorší bude, než to tady ze sebe vykoktám. Tak: ze stránky justice.cz si stáhnu tabulku. Ta je sice v PDF, ale dají se do ní zapisovat údaje. Já ji na počítači vyplním a potom s ní potřebuji pracovat na jiném počítači. Dám na flešku a... a na tom druhém počítači sice dokument otevřu, ale nejde mi tam nic měnit. Ale když to vezmu na jiný počítač, tak tam můžu do té tabulky zapisovat. *uf*. tak ty tabulky stahuji tady (formuláře ke , stažení) portal.justice.cz/... . Ten počítač, kde nemůžu zapisovat, mi hlásí : Adobe Read - Tento dokument povoloval rozšířené funkce v Adobe read. Tento dokument byl od svého vytvoření změně a používání rozšířených funkcí již není k dispozici. Obraťte se na autora původní verze tohoto dokumentu "". Přitom když na tom samém počítači stáhnu ze stránky justice.cz, tak vepisovat můžu. *zed* A když to přenesu na flešce na ten první počítač, tak tam vypisovat taky můžu...*ee*:-D. Snad mě někdo pochopí *mala*a poradí *vtip*. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na počítači,na němž nelze do souboru zapisovat,by měl být program jako PDF Editor a v něm pak ty dokumenty otevirat
doplněno 11.01.16 23:09: Stahnete ze www.slunecnice.cz
PDF Editor 5
doplněno 11.01.16 23:16: No,Vy je otevřete a můžete do nich i psát.
Takhle jsem ten dotaz pochopil,že nemůžete měnit hodnoty.
doplněno 11.01.16 23:20: Je to asi trošku jinak,než jsem si myslel,nicméně ten programek by Vám zatím resil problém,než nekdo přijde s řešením
sebod*
hodnocení

zajíčku. Ale já to otevřu. Můžu číst. V počítači číslo jedna něco změním, pošlu na počítač číslo dvě - otevřu, ale nic nejde přepsat. Ale když stáhnu ze stránek na počítači dvě, něco přepíšu, pošlu na počítač jedna, tak tady otevřu a přepíšu co potřebuju. To bude nějaká hloupost, jenže já jsem na tohle tydýýýt *bzum*

horak*

Stáhnite si nejnovější Adobe Reader a zkontrolujte dle přiložených obrázků nebo obdobně ve starší verzi Adobe Readeru
polořky Vlastnosti a Pomůcky. Pracujte v aplikaci Adobe Reader namísto jeho webové verze v prohlížeči, kde může být doplněk pro vyplňování zakázán.

Nejde zapisovat do tabulky - PDF
Nejde zapisovat do tabulky - PDF #2
Nejde zapisovat do tabulky - PDF #3

iz*
hodnocení

0x

Máte v obou počítačích stejný program a stejnou verzi Adobe Readeru?

Na mne to působí dojmem, že máte v jednom PC starší verzi, která neumožňuje

vše, co "umí" novější verze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]