Nejste přihlášen/a.
Klucíííí ( i holky ) moc prosím o radu. No, nejhorší bude, než to tady ze sebe vykoktám. Tak: ze stránky justice.cz si stáhnu tabulku. Ta je sice v PDF, ale dají se do ní zapisovat údaje. Já ji na počítači vyplním a potom s ní potřebuji pracovat na jiném počítači. Dám na flešku a... a na tom druhém počítači sice dokument otevřu, ale nejde mi tam nic měnit. Ale když to vezmu na jiný počítač, tak tam můžu do té tabulky zapisovat.
. tak ty tabulky stahuji tady (formuláře ke , stažení) portal.justice.cz/... . Ten počítač, kde nemůžu zapisovat, mi hlásí : Adobe Read - Tento dokument povoloval rozšířené funkce v Adobe read. Tento dokument byl od svého vytvoření změně a používání rozšířených funkcí již není k dispozici. Obraťte se na autora původní verze tohoto dokumentu "". Přitom když na tom samém počítači stáhnu ze stránky justice.cz, tak vepisovat můžu.
A když to přenesu na flešce na ten první počítač, tak tam vypisovat taky můžu...
. Snad mě někdo pochopí
a poradí
. Děkuji
zajíčku. Ale já to otevřu. Můžu číst. V počítači číslo jedna něco změním, pošlu na počítač číslo dvě - otevřu, ale nic nejde přepsat. Ale když stáhnu ze stránek na počítači dvě, něco přepíšu, pošlu na počítač jedna, tak tady otevřu a přepíšu co potřebuju. To bude nějaká hloupost, jenže já jsem na tohle tydýýýt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.