Nejste přihlášen/a.
Zdravim, poridil jsem si ted 15m kabel S-Video + 3,5jack -SCART. za prve - jde na TV zobrazit presne to, co vidim na monitoru? protoze jedina vec ktera se mi zobrazi na TV je Sekundarni monitor pokud ho nastavim (mam TV v jinem pokoji, tak je to znacne komplikovane), no a za druhe - jako sekundarni monitor se mi na TV zobrazuje plocha, ale CERNOBILE, nejde mi nastavit barva, a pritom by to melo byt vpoho podle navodu. TV Samsung LE40S8 a grafika Radeon X1600. Predem dik
Sniž si rozlišení na monitoru PC na 1024 x 768. Pak se ti na obrazovce zobrazí vše. V nastavení ovladačů dej u TV klonování.
Televize nemá S-video? Pokud jo tak přes něj by to mělá být pohoda a jinak tam budeš muset dát kondenzátor. Dost o tom píšou na netu, třeba tady: elektroworld.info/...
link jsem bral odtud: root.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.