Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení tiskárny

Od: donislav* odpovědí: 1 změna:

dobrý den,

chci se zeptat, mám nový modem od 02, dřív e od UPC, nevím, zda musím přeinstalovat tiskárnu, nejde mi.děkuji.

mám VIFI.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den.Podle mě nemusíte přeinstalovat,jen musíte skamarádit tiskárnu s novým modemem.V tiskárně si nacvakejte wifi a zadejte tam to číslo,které bývá na spodní straně modemu,nebo i v manuálu.Já ho mám označené naspodu jako WEP(modem je taky od o2-Zyxel P-660HN-T3A).Pokud tiskárnu přeinstalujete,tak pak zase stejně zadáte to číslo z nového modemu.Když si otevřete webovou stránku modemu,obvykle 10.0.0.138 tak se dostanete v menu na něco ,co je uznačené jako Network-wireless LAN a tam to číslo uvidíte.Je to uvedené jako pre-shared key.No a to číslo by mělo být nastaveno v tiskárně.Alespoň já to tak mám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]