Nejste přihlášen/a.
ahoj, prosím poraďte. před hodinou jem komunikoval přes skype, odhlásil jsem se, mezitím projel windows antivirákem který našel nějaký backdoor. Pak už jsem se na skype nedostal: říká :omlouváme se .. zkontrolujte připojení k netu a zkuste to znovu.
na Internet jsem připojen, přesto to nejde. zkošel jsem přes wifi, hlásí že už jsem připojen .. a nic ![]()
Skype odinstalovat nejde, hlásí error cod 2738, když dám opravit tak říká: doško k závažné chybě .. nevím co stím
nemáte radu?
Pro odinstalování programu použijte program REVO Uninstaller.
Stáhnete např.zde:
doplněno 11.01.16 21:06:
U programu REVO použijte "Režim lovce"
Je to ikona na horní liště.
Ikonu přetáhněte na ikonu Skypu na úvodní obrazovce a odinstalujte.
doplněno 11.01.16 21:22:
Pokud Vám něco vymaže v Regeditu,tak se to bude týkat jen Skype.
Což Vy přesně potřebujete.
Program REVO je důkladný čistič od zbytků programu.
tak bohužel, nemůže najít instalační službu win v nouzáku. Zkusím ještě mimo nouzák. Mají Visty možnost obnovení systému? Ten ntb není můj..
doplněno 11.01.16 21:20:
tak jsem to zkusil, ale nevím jestli pokračovat :
the installer encountered an unexpected error installing thiss package. This may indicate a problem with this package. The error code is 2738
když jsem to přesto spustil tak mi našel 768 položek regeditu které chce smazat. Nevím jestli něco nepodělám..
doplněno 11.01.16 21:24:
v průběhu říkal něco o bodu návratu . Je to možné vrátit? dík
Spíš si myslím,že to psalo,že se vytváří systémový bod návratu nebo tak nějak,už dlouho jsem s tím nedělal.
Pokud se bavíme jen a jen o Skype a Vy klikáte Lovcem jen a jen na ikonku Skype,nemůže se s počítačem nic stát,následujte pokyny programu,je to nastavené správně.Pouze si pak zvolíte,zda chcete jednodušší kratší odinstalaci nebo složitější,delší.Jsou tam 4 možnosti.
už jsem to přetrpěl, teď probíhá sken na čistič zbytků, pak chci použít ccleaner a zkusím novou instalaci
díky MOC
doplněno 11.01.16 21:41:
tak bohužel jsem na tom stejně - nepřipojí se k netu .. asi to chce nastavit porty, ale jaké to nevím.. ![]()
Mělo by to klapnout.
Rádo se stalo ![]()
doplněno 11.01.16 21:51:
Takže máte vyčištěno,Skype znovu nainstalován a při jeho spuštění se program nepřipojí k internetu?
Za normálních okolností nemusíte nastavovat nic dalšího.
Počítač se k internetu připojí bez problémů?
doplněno 11.01.16 21:59:
Moc mě toho nenapadá,snad jen reset wifiny případně zkusit vytvořit nový účet na skype.
Nastavení uvnitř skype jste kontroloval?
doplněno 11.01.16 22:12:
Já mám číslo portu 39573,ty další musí být zaškrtnuté,rovněž zakliknout uPnP
A co Obecné nastavení,Skype Wifi,Povolit?
comp je připojen normálně, firefox chodí, ale skajp si postavil hlavu..
doplněno 11.01.16 22:04:
nevím co myslíte? Skype/nastavení/spojení : použít port - je prázdno, pro další spojení použít 80 a 443, automatická detekce proxy.
Nejde mi do hlavy že odpoledne to chodilo ..
doplněno 11.01.16 22:06:
nechal jsem si poslat opravu hesla, přihlašuji se novým.
doplněno 11.01.16 22:22:
když odfajfknu wifi - žádná změna.
Co nové heslo na skype?
Projeďte comp znovu antivirem.
Zkuste restart skype,pokud byly úpravy nastavení
Ráno moudřejší večera,uvidíte
už jsem z toho na prášky.. Instaloval jsem skype na druhý ntb - to samé,
udělal jsem nový účet, přišel mi majl "začínáme.. " ale přihlášení je nefunkční
připojil jsem ntb kabelem - výsledek: nepovedlo se přihlásit, zkontrolujte připojení k netu ...
Mám podezření na modem UPC - možná je tam potřeba něco nastavit ale netuším.. mám jej pár dní, ale včera odpoledne skype běželo normálně.
SOS
díky za trpělivost, zatím to vzdávám
(
doplněno 12.01.16 09:37:
na desktop to instalovat nechci - nemá kameru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.