Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem
Jak je již uvedeno v předmětu,nejde mně aktualizovat Avast.Pouze koupit...Předtím to vždy šlo a teď niiic
Poraďte,prosím ! Moc děkuji.
Dobrý den, nemohu to vyzkoušet, ale třeba by to šlo po stažení aktualizace a její instalaci (viz odkaz). Zdravím!
doplněno 11.01.16 11:33:Já nevím, jakou máte verzi (číslo) a jaká aktualizace nejde stáhnout. Pokud bych já volil antivir do PC, tak raději Comodo. Odinstalovat Avast lze (možná to bude dost komplikované - a musí být zcela vypnutý). Další možnost je Avast jen zcela vypnout, nepoužívat ho (pokud by nešel odinstalovat) a používat nový antivir. Comodo má dobrá hodnocení a málo problémů.
doplněno 11.01.16 17:47:wamp - také gratuluji k výsledku. Jestli tomu dobře rozumím, tak stačilo počkat.
No, a až to jednou nebude stačit, tak zde máte návod na tu odinstalaci a nový antivir.
doplněno 11.01.16 18:40:wamp - nemáte zač. Cholerik se uklidnil a PC zůstal celý .
Bene,hlásí mi to,že je chyba při stahování
Prostě to nejde stáhnout !
A co kdybych jej odinstalovala a dala jiný volný antivir,třeba jak píše "babča?"
Dobrý den, že do toho kecám - jestli je tam takový problém, jistě by to šlo, ale doporučuji přes avast.com/... - jinak by se to odinstalovávalo dost špatně...
Zjistila jsem, že toto dělá i AVG. Nenápadně naskočí, že potřebuje aktualizovat. Člověk odklikne že ano, ale nevšimne si, že úplně vypadlo slovíčko Free. Takže si aktualizoval jakože na zkoušku na měsíc a pak už chtějí zaplatit. Vlastní zkušenost s Avast i s AVG. Právě proto jsem od Avastu odešla k AVG a nic neaktualizuji. A když, tak velice pečlivě zkoumám.
Za cca 45 dni mi take konci registrace a koukam ze prodlouzeni je jine nez loni, a tedy mi to zatim nejde.
Nejak jsem nepochopil na co se muselo cekat cca 2 hodiny:-/
Muzes mi to prosim vysvetlit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.