Nejste přihlášen/a.
dobrý den
prosím nevíte náhodou jak by šlo stahnout fotky z tohoto webu? těch 71 fotografii, nechci ale ty nahledy male. děkuji za rady
Kliknout na obrázek pravým a vybrat "Uložit odkaz jako.."
Pokud to nechceš opakovat 71x, tak existují lecjaká rozšíření (třeba pro firefox " DownThemAll" )
" Uložit odkaz jako.."Vám uloží jen odkaz na příslušný obrázek na WEBu. Když na něj pak kliknete, objeví se opět onen obrázek uložený na WEBu. Obrázek do svého PC tím nestáhnete.
Omylem jsem to doplnil jinam, než jsem měl v úmyslu, takže ještě jednou:
Jethro - Já to zkusil (zřejmě na rozdíl od Vás). To, co se stáhne má příponu " htm", což rozhodně není obrázek, ale textový soubor. Schválně si ten "obrázek"zkuste otevřít při odpojené síti.
Soubor s příponou .htm je textový soubor obsahující kód webové stránky. HTM je zkratkou Hypertext Markup Language.
Tímhle postupem stáhnete jen náhled obrázků (respektive jeden obrázek s náhledem všech). To je právě to, co tazatel nechce. Pro další využití je to nepoužitelné.
Jethro - Já to zkusil (zřejmě na rozdíl od Vás). To, co se stáhne má příponu " htm", což rozhodně není obrázek, ale textový soubor.
Soubor s příponou .htm je textový soubor obsahující kód webové stránky. HTM je zkratkou Hypertext Markup Language.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.