Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahnout fotky z webu?

Od: rotorod® odpovědí: 7 změna:

dobrý den

prosím nevíte náhodou jak by šlo stahnout fotky z tohoto webu? těch 71 fotografii, nechci ale ty nahledy male. děkuji za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kliknout na obrázek pravým a vybrat "Uložit odkaz jako.."

Pokud to nechceš opakovat 71x, tak existují lecjaká rozšíření (třeba pro firefox " DownThemAll" )

hodnocení

díky, doplněk pomohl

" Uložit odkaz jako.."Vám uloží jen odkaz na příslušný obrázek na WEBu. Když na něj pak kliknete, objeví se opět onen obrázek uložený na WEBu. Obrázek do svého PC tím nestáhnete.

doplněno 11.01.16 14:23:

Omylem jsem to doplnil jinam, než jsem měl v úmyslu, takže ještě jednou:

Jethro - Já to zkusil (zřejmě na rozdíl od Vás). To, co se stáhne má příponu " htm", což rozhodně není obrázek, ale textový soubor. Schválně si ten "obrázek"zkuste otevřít při odpojené síti.

Soubor s příponou .htm je textový soubor obsahující kód webové stránky. HTM je zkratkou Hypertext Markup Language.

Kdybys to zkusil, tak bys viděl. "Uložit odkaz" stáhne a uloží to, co je v odkazu - v tomto případě obrázek.

doplněno 11.01.16 14:28:

V tom případě se váš prohlížeč chová jinak, než můj. Nechme toho, dotaz je stejně vyřešený.

bour
hodnocení

1x

To je prasárna, používat program na screen capture, asi uhodneš, v jakém rozlišení budou uloženy.
A pokud to chceš automatizovat,, tak toto umí prohlížeč Opera (Panely - Odkazy) a nebo CLI program WGET

planetka*
hodnocení

0x

Stáhnout?asi nějak fotit plochu já to dělám když obrázek nejde uložit programem Snagi nebo nůžky(Výstřížky),jsou i jiné programy a snad tady poradí někdo kdo umí více než já.

doplněno 11.01.16 09:39:

Tyto Fota zde jdou uložit (klik na obrázek pak uložit do PC jako obrázek JPEG.)

Jak stahnout fotky z webu?
Jak stahnout fotky z webu? #2
Jak stahnout fotky z webu? #3

Tímhle postupem stáhnete jen náhled obrázků (respektive jeden obrázek s náhledem všech). To je právě to, co tazatel nechce. Pro další využití je to nepoužitelné.

doplněno 11.01.16 13:53:

Jethro - Já to zkusil (zřejmě na rozdíl od Vás). To, co se stáhne má příponu " htm", což rozhodně není obrázek, ale textový soubor.

Soubor s příponou .htm je textový soubor obsahující kód webové stránky. HTM je zkratkou Hypertext Markup Language.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]