Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zpustit u Windows 10 spodni listu

Od: kejsinka* odpovědí: 4 změna:

Zdravím..koupil jsem novy nostes s Win 10...sly asi jen 2 dny a zničeho nic nereaguje spodní lišta..samy zmyzly hodiny..musím vypínat na tvrdo...Prostě totalní šitka...Nevíte někdo co s tím.?..díky pavel

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na Start nabídce (klik na tl. Win) tlačítko vypnutí nefunguje? Spodní lišta – pravým myš. na ní se otevře nabídka,> vlastnosti a tam se dá nastavit uzamknutí nebo aut. skrývání hl panelu (lišty).

kejsinka*
hodnocení

Díky za odpověd...nejde to..Celá spodní lišta nefunguje..Když zajedu šipkou na start..nebo jinou ikonu na spodní liště..reaguje změnou barvy ale nereaguje na klik..A v tech vlastnostech to mám dobře nastavené...Kromně spodní lišty funguje vše...

Nereaguje ani na dvojité poklepání na touchpad, nebo myší pravým tlačítkem?

wladi*
hodnocení

0x

Totéž se mi stalo už 3x, podle odborníků jde o chybu softvéru.Dostanete-li se do " Nastavení" , tak obnovte OS.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]