Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koš v počítači - jak upravit

Od: jarm® odpovědí: 3 změna:

Prosím, kde si nastavím vysypávání koše? Nechci, aby mi mizely položky v jakýchsi frekvencích, raději chci ručně - kde nastavím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, jaký máte OS? Pokud vím, tak Koš se nemaže v intervalech. Jde nastavit jeho používání (či nepoužívání) a jeho velikost (přes ikonu Koše - Vlastnosti). Možná je velikost Koše malá a soubory se takto ztrácejí (nevejdou se tam) nebo Vám Koš čistí nějaký program (např. CCleaner). Zdravím!

doplněno 10.01.16 21:28:

V tomto OS WIN-7 to nastavení bude zřejmě tak, že si vyberete oddíl HDD a v tom okénku si zadáte číselnou hodnotu, která má být pro Koš vyčleněna. Máte dva oddíly HDD, tak pro každý to uděláte zvlášť. Pokud mažete soubory v OS, tak půjdou přes Koš (dokud tam bude pro ně místo), ale např. v Total Commanderu lze nastavit přímé mazaní (bez Koše). A možná máte v nějakém programu nastaveno vyčištění Koše při zavření toho programu.

hodnocení

Mám OS Windows 7 a při vykliknutí - vlastnosti se mi objevuje toto: Dá se zvýšit kapacita koše? Soubory, co jsem tam dala před týdnem, jsou už pryč

Koš v počítači - jak upravit
nickys

Proč tedy jednoduše nepřepíšete tu hodnotu na větší? *ee*

Pro obě jednotky samozřejmě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]