Nejste přihlášen/a.
Prosím, kde si nastavím vysypávání koše? Nechci, aby mi mizely položky v jakýchsi frekvencích, raději chci ručně - kde nastavím?
Dobrý den, jaký máte OS? Pokud vím, tak Koš se nemaže v intervalech. Jde nastavit jeho používání (či nepoužívání) a jeho velikost (přes ikonu Koše - Vlastnosti). Možná je velikost Koše malá a soubory se takto ztrácejí (nevejdou se tam) nebo Vám Koš čistí nějaký program (např. CCleaner). Zdravím!
doplněno 10.01.16 21:28:V tomto OS WIN-7 to nastavení bude zřejmě tak, že si vyberete oddíl HDD a v tom okénku si zadáte číselnou hodnotu, která má být pro Koš vyčleněna. Máte dva oddíly HDD, tak pro každý to uděláte zvlášť. Pokud mažete soubory v OS, tak půjdou přes Koš (dokud tam bude pro ně místo), ale např. v Total Commanderu lze nastavit přímé mazaní (bez Koše). A možná máte v nějakém programu nastaveno vyčištění Koše při zavření toho programu.
Mám OS Windows 7 a při vykliknutí - vlastnosti se mi objevuje toto: Dá se zvýšit kapacita koše? Soubory, co jsem tam dala před týdnem, jsou už pryč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.