Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook Expres

Od: fidonet* odpovědí: 1 změna:

Trochu mě děsí, že na novějších Winech již není OE ( tedy Expres).

Sice jsem si na to už zvykl na jiných PC i v práci, ale pořád doma používám XP a nechce se mi přecházet.

Protože mám uložené složky v OE s dlouhou historii, tak bych o to nerad přišel, až budu i u sebe dávat novější Win.

Takže na jakém a zda vuběc aplikaci, tedy exe prgu pustím třeba na Win7 složky OE?

Není třeba informovat, že jde o soubory .dbx. Jde o stovky a stovky dat, o které bych v budoucnu nerad přišel. Respektive nepříjdu, ale rád bych je i přečetl :)

Poradíte jak na to?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Návod je tady, pokud jsem dobře pochopil dotaz support.office.com/... Jinak data lze převést i do jiných poštovních programů...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]