Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákaz přístupu na disk z účtu

Od: mark* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

prosím o pomoc. Mám nové PC. Disk jsem rozdělil do tří oddílů. Vytvořil jsem dva profily, můj a bratra.

Chtěl bych aby se bratr mohl dostat jenom do jednoho disku z těch tří, ale nedaří se mi ani po několika hodinovém,

študování a hledání nastavit ty dva disky tak, aby sem po přihlášení na bratrovo účet se do nich nedostal,

nejlépe je zneviditelnil. Prosím o radu. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

2x
Logicky ide stale len o jeden hdd takze pokial ma pristup k jednotke c: tak bude mat pristup aj k inym jednotkam v sucasti hdd. Najjednoduchsie bude ked si najdes nejaky cracknuty program typu tweaking. Tam si ako admin alebo spravca pc mozes nastavovat skrytie a vypnutie urcitych funkcii windowsu. Pokial aj disk len zneviditelnis tak cez prikazovy riadok sa tam dostane.. pripadne skus nejaku ulitu ako disk locker pokial nechces aby sa dostal len do urcitych zloziek tak lock folder aplikacia..je toho vela

mark*
hodnocení

Nakonec se to vyřešilo takto:

na disk, u kterého jsem chtěl spravovat práva jsem klikl pravým/vlastnosti/zabezpečení/upravit/přidat

sem jsem přidal účet kterému omezím vstup na tento disk a u něho nastavil : oprávnění/odepřít/zobrazovat obsah položky.

V tento moment se na disky nedostanou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]