Mám notebook msi 1672 a přestal fungovat hdd. Vzhledem k tomu ze na hdd není stitek (předchozí majitel jej zřejme odstranil) tak nevím jaky je to typ. Hledal jsem i na internetu ale nenalezl jsem nic .Prosím kdo muže mi zjistit jaky je to typ hdd
Jakykoli, jde jen o to aby se tam vlez a dal uchytit, a vzhledem k tomu, ze velikost je normovana, nemel by byt zadny problem. Kapacita disku a rychlost je na vas a vasich fin. Moznostech. doplněno 09.01.16 13:42:
asi bych tam dal XP, ale chybu neudelate ani s novejsima, nicmene muj HP i5, W7 32bit je v podstate zpomaleny ntb k nicemu, a to jsem s nim od koupe vlastne skoro nic nedelal, a ted mi funguje jen jako televize za 40tisic se 17" LCD
karel1711*
Jen vím že tam byl 250giga. Ještě by mne zajímalo jaky operační systém je doporučeno k tomuto typu
tomas11*
hm - raději bych to svěřil někomu kdo tomu fakt hoví -víte jistě že je vadný Hdd nebo se jen domníváte?
doplněno 09.01.16 13:35:
No původně na tom byl OS asi XP , tak WIin7 by to mělo zvládnout též snad .Jaké to má parametry?
karel1711*
Vim protoze se ani nerozbehne jen cvakání a pískání
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.