Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manager na MP3 metadata - oprava, korekce

Od: bour odpovědí: 2 změna:

Hledám nějaký program, který by uměl projít hudební soubory (mp3) ve složce a zjistit, zda soubory obsahují ať už duplicity, ale ještě jednu specivální věc, aby pole (album, artist, případně i title od různých autorů) které mají podobné názvy (trailing space, velikost písmen, diakritika) dokázal detekovat a pak nabídnul "unifikaci" všech variant - opravu daného textu na vybranou variantu (interaktivně vybrat), Například teď mám Závi, ZAVIS,Záviš;E-rotic,E-ROTIC,Kabat,Kabát. Něco jako jsou funkce levensthein.

Samostatná kapitola je diakritika, potřeboval bych to opravit, tak aby s diakritikou neměl problém telefon (vím, že id3 tagy mohou mít různý charset),aby převedl diakritiku na vybranou variantu.

A na závěr, aby zjistil mp3 soubory bez vyplněného Album, Artist a Title a aby to doplnil (ineraktivně nebo podle vzorce ze jména souboru)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mcmerkurion*
hodnocení

0x

... zkus toto: dupeGuru Music Ed/... , používám tento dupeGuru 3.8.0 na fotky a je skvělej ...

bour
hodnocení

Zkusil jsem ho, ale hlásí to, že cesta neexistuje při přidání (obsahuje diakritiku) . Bohužel to je pro mě velká překážka. Máte někdo jiný tip.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]