Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky program na prezentaci fotek?

Od: rotorod® odpovědí: 8 změna:

zdravím, chci udělat sestře na svatbu prezentaci fotek. nikdy jsem nic take nedělal. chci to cca 10min, fotky, možná kratke video, hudba na pozadi, nějaka malá animace,hezké přechody fotek, vložení textu a zajimavy přichod a odjezd textu apod... v jakém cz programu to lze jednoduše a rychle udělat? (XP)

děkuji za vaše rady, tipy

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirex*
hodnocení

0x

Moviemaker ve windows, např.

bour

Cožé? Tohle je (amatérský, ale ne uplně k zahození )program na střih videa. Obávám se, že dotaz takto vůbec myšlen nebyl.

Osvědčil se program Zoner photo studio ( min. verze 16 je zdarma) a XnView.

Powerpoint je taky v tomto ohledu mimo mísu ( záleží , jak moc tam má být ten text, kolik ), ale do slideshow zamontovat nějaké delší texty by byl problém (ale bylo by to řešitelné pomocí nějaký komentářům k souborům, programy samozřejmě umí zobrazit různá textová pole).

Prostě představa, že bych balík fotek ládoval do nějakého programu(když jsou přirozeně uspořádané jakou soubory v složce/kách) za sebou mě děsí)

mirex*

Bour: četl jsi zadání? Zkus to ještě jednou. Moviemaker je k tomu zcela postačující program, navíc je součástí windows. Videa + fotky + efekty + texty...

bour

Mě se hnusí představa ze statických fotek dělat videosoubor. To už radši ten powerpoint a naskládat tam fotky, případně pdf prezentaci(což je asi hardcore moc).

hodnocení

0x
Hlavně to s těmi efekty nepřehánět, ať z toho není kýč.

ria*
hodnocení

0x

nebo Powerpoint stáhnout trial, je to dost intuitivní..:)

jofa*

V Pinnaclu Studio 18 ultimate se můžete "vyřádit" dle libosti na všem co popisujete a některé výše doporučované nezvládnou. Překryv videostop, audiostop ,fotografii, texty v pohybu všeho druhu, efekty všeho druhu, práce se zvukem, komentáře a další a další. Vše v nejvyšší kvalitě v současnosti možné. Má to jeden háček Tato verze Pinnaclu 18 (19) vyžaduje docela slušný(výkonný) počítač. Pro vaše XP by byl dobrý Pinnacle Studio 14. Možná někde ke stažení zdarma.

tomas11*

Tak nejenže pinacle vyžaduje výkon PC ale i když je v češtině tak trochu znalosti , pro začátečníka než se naučí dost těžké za mne taky nejlepší. Můj názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]