Nejste přihlášen/a.
co je podle vás lepši ps4 nebo pc? nebo včem je vyhoda koupit pc nebo ps4?
K Vánocům jsem dětem pořídil PS3 - a můžu vám říct, že PS3-4 je prostě na hraní. Pokud tedy chce někdo hrát hry, doporučil bych PS3 (a vyšší) - hlavně kvůli možnosti MOVE.
Hry na PC ničí záda, oči a dítě jen tloustne...
PC je prvotně určeno pro práci, případně studium, dohledávání dat...
Takže z toho mi vyjde, že potřebujeme obé - na PC pracovat a po práci legraci - zablbnout si při PS3 MOVE...
Já si koupil za 5 litrů starší PS3 (jako nové) s ovladači a hrami a jsem spokojen... S tím ovladačem v ruce mám jistotu, že střílím, když chci - jak to je u Xboxu netuším. Ale jak jsem se před koupí informoval, Xbox má problém se sekáním a přehříváním, což u PS3 recenze jen pochvalovaly... Zatím po 14ti dnech maximální spokojenost - vč. pouštění DVD (jsem měl jen obyč přehrávač DVD... a ten rozdíl je poznat!)
I když budu mít super křeslo, děcka se do něj posadí podle svého... takže budou zase pokržení jako §
A když bude venku hezky, jasně že půjdu s dětma ven - včera jsme bobovali, koulovali se (a já si umyl auto od solného sajrajtu) - ale když je venku hnusně, mám díky PS doma posilovnu
*pokrčení
maš pravdu pc na praci a konzole na hrani taky mam misto pc ještě psp portable , ps vitu a ps3 ale koupil bych xbox one protože tam nepotřebuješ pohybovy ovladač u xboxu hraješ pohybovou hru tělem kinekt
ale když chceš hrat pohybove hry tak stači jit ven na hřiště a je vystaráno a u pc stači koupit kancelařske křeslo a záda tě bolet nebudou pc neni jen na praci ale taky na hraní her
maš pravdu jo když je venku hnusně ps3 ma zdarma online hraní oproti ps4 a xbox one takže nekupovat
konzole je optimalizovana na hry? dělaš si srandu? možna tak na ty exkluzivni hry ale na takove hry ktere jsou na pc se už sekaji napřiklad fallout 4 frame dropy na 19 fps podle mě je neljepši PC s intelem tam všechno na 60fps
Ach, další smyslupná otázka? Kolikrát se tohle nekonečné téma už bezvýsledně řešilo. Vlastně výsledně. Někdo má rád to, druhý zase ono. Ale srovnávat konzoli za nějakých 9000,- s PC, kde jen ten tvůj svatý Intel bude stát víc než polovinu ceny, to je trochu z cesty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.