Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Taky Vám pc píše sám od sebe ruzná písmenka?

Od: rebekaw odpovědí: 11 změna:

Mě od minulého rokuj mi pc zacal psát sám sebe ruzná pismenka a neni ,mozní psát a blbne to i po restartu muze to býtz odcházejíci grafika? Kdyz se to deje tak problikávají i ikonky, Dk moc

obrázek sice nemám ale vypadá to jak kdyz se mi nekdo hacknul pc a hraje si tak s daty, Antivir nic nemuze najit,

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

to muze byt klavesnice spis, a ano problikavani a ruzne artefakty znamenaji odchazejici grafiku, ale tyka se to celeho zobrazeneho obrazu a jeho pixelu, ne objektu a oken.

doplněno 07.01.16 14:25:

to je notebook? A nebyl polity? Takhle to je tezko, muze byt zaseknuty shift atd nebo vam tam nekdo dal remote (bratr apod) a ted si dela srandu, ale to je nepravdepodobne.

doplněno 07.01.16 14:26:

nevim jak to je u notebooku, ale tipuju ze klavesnice je porad zapnuta, ikdyz tam je pripojena USB, stejne jako funguje touchpad, kdyz je pripojena mys.

rebekaw
hodnocení

Dik moc a muze to delat tak casto? ze to zacne psát písmenka samo od sebe, nejdriv klávesnice u notebooku pak mi delala i usb klávesnice a tu mám novou,,,,

pismenka casto nejdou zastvit píše to rychle jak kdybyste macakali jedno pismenko a to jelo porád porád pryc a pak to problikávání ikonek, vypadá to jako kdyz se oznacej a skáce to jedna na druhou...

rebekaw
hodnocení

no politý nebyl práve, jj jen pripojená klávesnic nic víc a ono to delá jaká koliv písmenka

zacínalo to na na " dddddd" pak najednou " aaaaa"

a klávesy pisou v poho z lehka... JJ je to notebook.

joudic*
hodnocení

2x

zkuste zakazat ve spravci zarizeni notebookovy keyboard uplne, ale bacha na prihlasovani do windows apod, chtelo by to precejen nekoho, kdo se trochu vyzna, at mi pak nenadavate, ze nemuzete napsat heslo pro prihlaseni do ntb :)

rebekaw
hodnocení

mom,v plánu pc donýst k ajtákum

at na to podívaji od nich mám net

mám staré win xp práve neni jeste moznst ze kdyz zto to nemá záplaty ze mi hackeri craskli?

Je to už hodně let co po internetu koloval takový vir. Klávesnice psala něco jiného než člověk stisknul a klidně třeba tři znaky místo jednoho. Možná to nějaký dobrák oprášil a zase tím zamoří internet. Tenkrát to chytlo snad půl republiky. Dřív než půjdeš k ajťákům můžeš poprosit o pomoc na serveru viry.cz Samozřejmě jestli ti to udělá známý za pytlík kafe tak to nech na něm ale před vyletem do drahého servisu bych doporučil spíš ty hodný chlapce z viry.cz
rebekaw
hodnocení

toto je mozné protoze se mi to stalo až po tom co jsem zacala prispívat k neprvavým an anonymous minulý rok nevedela jsem ze jsou nepravé ale pak jsem na to prisla na facebooku jich je hodne nepravých ty ceské tam jsou fake.. SPINÍ PRAVÉ JMÉNO . je zcela mozné ze ten vir mi tam hodily a ted to nejde kontrolovat. Jeste nekdy prředtím se to nedelo. Já to nemuzu najit a nenajde to ani antivir ten vir pritom pc mi neudelal modrou smrtku obrazovku jeste... kdysi jsem v minulém roce mela i slováka co k nim patril hrabl se mi v pc bez mého dovolení ... práskla jsem ho poldum, apod je jsem blokla ale stejne to delá kdyz clovek necká, Casto po restartu je to jeste horsi,

rebekaw
hodnocení

dik za www o virech urco optám. Je mozhné tam opravdu pripojit toho odborníka?

Odborníků dobrovolníků je tam kupa. Oni navrhnou program, který prohlédne registry a udělá výpis. Ten se jim musí překopírovat na stránky a podle něj pak chlapi radí, dál. Jednou nebo dvakrát jsem viděl i tady na poradně radit člověka podle dat ze zmíněného programu, ale nevím, jestli tu ještě úřaduje. Na Viry.cz se tě někdo ujme během pár hodin.

rebekaw
hodnocení

posli mi prosím pressný odkaz kde se tam mám optat to musím registraci na forum tam? nebo muzu rovnou odborníka do pc jak to tam mají na pravo?

A nemusim se se bát ze to jsou dalsi hackeri?

Děkuji moc

Prohlížeče dneska automaticky dokončují adresy takže stačí napsat do adresního řádku viry.cz a není nutný abych sem vkládal živý link. Je to fórum jako každé jiné takže pro vlozeni žádosti o pomoc bude nejspíš potřeba udělat jednoduchou registraci. Je to běžný postup aby se zamezilo spamování firma reklamními roboty. O to že by to byli další hackeři se není potřeba bát. Je to lety prověřený kolektiv. Navíc jim nebudeš dávat přístup do svého počítače ale jen tiskový výstup toho programu. Já bych mohl doporučit nějaký základní postupy proti viru, ale vím, že když se nezadaří a člověk se na ně obrátí až po několika vlastních pokusech, tak často praskaj že odvirovací pokusy smazaly stopy a jim se pak zdroj infekce hůř hledá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]