Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Amd vs intel

Od: strykercz* odpovědí: 10 změna:

jednoduše to napišu takže

amd je malá firma a maji slabou architekturu amd firma je pozadu takže neznamena že mate 8 jader že mate lepši herni vykon to neni pravda a intel je velka firma ktera je hodně popředu s vykonem i s architekturou možna si řikate proč 4 jadrovy intel je lepši než 8 jadrovy amd? atd protože intelovska architektura je lepši takže do herniho pc doporučuju jen i5 4590 anebo intel i5 6400 skylake

zámek
strejc uzavřel tuto otázku
Diskuze uzavřena na přání autora.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jakou máte otázku? Chtěl jste pouze vyjádřit svůj názor? Zdravím!

doplněno 07.01.16 11:43:

Já jsem nikdy neměl jiný PC, než s procesorem Intel - o procesoru AMD jsem nikdy neuvažoval.

Jinak, pro diskuze a názory je lepší umístit otázku do Volné diskuze. Zde by se měl řešit spíše nějaký konkrétní problém s PC.

doplněno 07.01.16 11:49:

strykercz - snad to myslíte dobře, ale nikdo se na toto neptal. Prosazujete jen svůj názor.

strykercz*
hodnocení

jeto muj nazor když tak napište jestli mam pravdu nebo že amd je lepši atd napište odpověď

mot
nemas pravdu

hodnocení

0x
Asi nějaký rádoby guru. :-D

parry
hodnocení

0x

Jo, máš pravsu. AMD je v podstatě pro kancelářské myšky, tak akorát dobré. Už je ti líp?

strykercz*
hodnocení

mě je to jedno ale čekam na amd zen

nox®
hodnocení

0x

S AMD jsem měl pár problémů, tak jsem od dalších výrobků od nich již dal ruce pryč, nicméně je považuji pořád za solidní, obzvlášť v poměru cena/výkon, kde se Intel moc nechytá. Na druhou stranu, ten je zase s tím výkonem víc v popředí. Osobně mám asi tři roky i5-3570K taktovaný na 4GHz a maximální spokojenost. I přes moji, dnes už skoro historickou, grafickou kartu GTX460, dokáže obstojně podržet i novější hry na slušné úrovni detailů.

Nicméně nějak nechápu pointu tohoto dotazu.

strykercz*
hodnocení

dotaz je proto aby lidi věděli co maji kupovat do hernich sestav takže jedině intel core i5 4590 ma nizkou spotřebu oproti amd a vyšši vykon na jadro

nox®

Kdo se o to alespoň trochu zajímá, ten si dokáže všechny informace zjistit sám. Kdo ne, jsou tady různé odborné poradny, které se danou problematikou zabývají přímo, případně se někdy najde i známý, který tomu rozumí. Navíc často rozhodují finance nebo preference značek. Tohle je spíš vyjádření vlastního názoru, případně vtloukání vlastního názoru do hlav ostatním. Dle mého to sem moc nepatří.

strykercz*
hodnocení

tak ja to klidně vymažu jo toje pravda každy preferuje svoji značku intel nebo amd

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]