Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
toz mam taky problem resilo se to tu asi 100x ale nic mi z toho nevyslo takze mam
zvukovy codek C-Media CM 6501like Sound Devic
ovladac 5.12.02.4219 (72)
Pak neco XEAR 3D CRL3D DS3D EAX 2.0 A3D 1.0
Mam tu taky program
CM65801 Sound Configuration
V cem je vlastne problem?
No pred rokem sem si kupil sluchatka s mikrofonem fungovaly potom jsem preinstaloval Windows a taky sem si totalne predelal konfiguraci no a ted.. sluchatka pouziv od reinstalace a funguji v pohode ted jsem chtel pouzit mikrofon a kdyz ze zapojeny slysim nezretelny sum kdyz vypojim mikrofon tak neslysim nic no a ted..Kdyz chci mluvit tak to proste nevnima hlasitost a vsechno mam Na max. mikrofon v konfiguraci zvoleny kdyz dam OP - Zkuk a zvukova zarizeni - Hlas - Test zarizeni najde mi to mikrofon ale nezaznamena to ten zvuk takova ta stupnice pohybliva co tam je se ani nehne
Co s tim?
ja taky mněl podobný problem a i horší mam v pc dve zvukovky integrovanou a 5.1 po renistalaco windows nejela ani jedna s originálními ovladači zkoušel jsem vše možný par dní a nic. Nervy už na to nemám tak jsem pořídil takovouto zvukovku:
mam to vzadu v pc a už nic s ovladači neřeším vše jede krasne.
No nevim přesně jak ti poradit, ale řeknu ti na co se máš asi tak nějak soustředit. Jsou dvě možnosti, buď je problém v mikrofonu a nebo je problem v softwaru.
Nejdřív zkusi jiný mikrák. Jestli to bude dělat to samé, vrhni se na soft.
Určitě tam bude problém s nastavením, takže si projeď všechny nastavení jak u kodeků, tak v ovladačích na zvuk o windows tak i od programu co je tam naistalován. Všude povol použití mikrofonu. Hlavní je aby si se důkladně díval kde se co všechno dá nastavit. podle mě to najdeš po chvíli bádání. Mě osobně to taky obča po přeistalaci dělá problémy protože sem si pořídil repráky 5.1 a tak to musim všede přenastavovat. Snad ti to trochu pomůže
Mno koupil jsem si novy mikrofon slysim svuj hlas ale Windows ho nevnima...
doplněno 21.10.08 17:24:nasel jsem jeste toto lae moc tomu nerozumim cmedia.com.tw/...
tak to bude v nastavení, pokud sem ti teď dobře rozuměl tak když promluvíš do microfonu který je připojen, tak z repráků uslyšíš svůj hlas, ale win ho jakoby nezaregistruje.
Jestli je to tak, tak pak je problém v základním nastavení windows, když klikneš na ikonku zvuku v liště, jak bývá vedle hodin, zobrazí se ti nastavení zvuku, mělo by tam být i nastavení microfonu. No a u toho microfonu zaškrtneš políčko ztlumit.
Snad je to ono
No tak kdyz dam ztlumit tak ho neslysim ani v bednach..
doplněno 22.10.08 20:26:Mylel jsi asi pravym - Upravit Hlasitost zvuku - Hlas - Hlasitost(2) - Mikrofon - Zvolit tak to tam mam ale jak sem cetl na tom foru mam tady zakl. desku Asus M2N E-SLI a tam o tom cosi hovorili lae nejsem tak zdatny v anglictine bach tomu tak rozumel..
Tohle je moje nastavení v počítači
a všechno mi funguje jak má.
Jinak na tom fóru se píše že pokud ten borec spustí winamp nebo nějakej jinej program tak mu to zastaví ten microfon. Takže nemůže používat skype a nebo teamspeak.
Je tam víc řešení, někdo tam odkazuje na ovladače, takže pokud máš windows XP tak si je tady stáhni
jinak je tam popsán ještě najaký nastavení v biosu ohledne usb nebo co, nemám teď čas kouknu se na to ještě později.
Takze udelal jsem to jak si rikal ovladace mam nejnovejsi takze bez problemu Kdyz to dam presne jak to mas ty tak mi ten mikrofon nefunguje vubec
No tak sem se díval ještě na to fórum, ale ze zbytku toho už moc nevytáhnu zas tak dobře anglicky neumim. Neuvažoval si že místo stávajícího softwaru použiješ jiný, třeba jako Realtek HD, mám ho a všechno mi v pohodě jede a kodeky mám tyhle
jinak ti už asi neporadim. Zkus sehnal zdatnějšího angličtináře aby ti když tak přeložil to fórum to asi vše. Když na něco přijdu dám vědět
Chápu to správně, když to chápu tak ,že je jedno jaká mám kodek na ovládání zvukové karty? Ja ani nevím co mám za zvukovou kartu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.