Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na nb nejede wifi

Od: joujou* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
mám NB ASUS Transformer Book T200TA-CP001H a mám problém s wifi.

Na Nb se mi rozjede v pohodě funguje a po nějakém čase mi zmizí ze seznamu dostupných a nemohu se připojit ani najít (jiné wifi v okolí vidím) a například za týden i delší dobu se opět rozjede.
Na vlastní wifi se přest tablet i mobil normálně připojím.a funguje bez problémů.
Zkoušel jsem nb přeinstalovat a nic nepomohlo.

Děkuji za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jehla
hodnocení

0x

Máš správný ovladač?

radce*

Zdar já měl něco podobného,dělal jsem na Acer TravelMate čistku hardu,komplet nový systém dcera tam naházela pár virů :)...do té doby wifi bez problému je tam Broadcom..byla,,,jakmile jsem stahoval ovladače tak prostě problém najít aktualizovaný ovladač a ani boha sem to nerozjel,,až sem našel tyto stránky suprovní,,, it.cestuji.info/...

Další stránky... pcidatabase.com/... zde napíšeš číslo síťové karty a to najde přesně ovladač co potřebuješ,ale musíš pochopit kde a ajk najít to číslo VENDOR a DEVICE,ale na těch prvních stránkách to je popsaný,já nejsem žádný technik a pc rozumím tak akorát a šlo to ...a jak se to nepodaří tak musíš koupit novou kartu wifi stojí okolo 150--250kč já sem musel koupit novou atheros za 180kč,,a vše je ok..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]