Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám NB ASUS Transformer Book T200TA-CP001H a mám problém s wifi.
Na Nb se mi rozjede v pohodě funguje a po nějakém čase mi zmizí ze seznamu dostupných a nemohu se připojit ani najít (jiné wifi v okolí vidím) a například za týden i delší dobu se opět rozjede.
Na vlastní wifi se přest tablet i mobil normálně připojím.a funguje bez problémů.
Zkoušel jsem nb přeinstalovat a nic nepomohlo.
Děkuji za rady.
Zdar já měl něco podobného,dělal jsem na Acer TravelMate čistku hardu,komplet nový systém dcera tam naházela pár virů ...do té doby wifi bez problému je tam Broadcom..byla,,,jakmile jsem stahoval ovladače tak prostě problém najít aktualizovaný ovladač a ani boha sem to nerozjel,,až sem našel tyto stránky suprovní,,, it.cestuji.info/...
Další stránky... pcidatabase.com/... zde napíšeš číslo síťové karty a to najde přesně ovladač co potřebuješ,ale musíš pochopit kde a ajk najít to číslo VENDOR a DEVICE,ale na těch prvních stránkách to je popsaný,já nejsem žádný technik a pc rozumím tak akorát a šlo to ...a jak se to nepodaří tak musíš koupit novou kartu wifi stojí okolo 150--250kč já sem musel koupit novou atheros za 180kč,,a vše je ok..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.