Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FirefoxToto připojení není důvěryhodné

Od: realista* odpovědí: 4 změna:

Asi před dvěma dny se z ničeho nic objevuje při kliknutí na nějaký web či odkaz tabulka s nápisem → Toto připojení není důvěryhodné. A nic. Dělá to i u e-mailu "seznamu.cz". Když však kliknu dvakrát na odkaz "e-mailu.cz", tak se stránka emailů spustí. Jindy (i u tohoto webu !) se po objevení tabulky ukáže možnost přidat "bezpečtností výjimku tomuto webu". A pak už to jede. Dělá to i problém u některého připojení k YouTube. Při spuštění přes Google to jede bez problému. Nevím, jesti Firefox zavedl nějaké "novinky", nebo je chyba u mne. Dokonce i u stránky (Firefoxu 43.0.3) DOPLŇKY se tyto nezobrazují korektně jako před tím - obrázky, ale jen písmo z levé strany. Program jsem odinstaloval, vymazal registry a znovu nainstaloval, ale je to stejné - nepomohlo to. Mám v PC ogr. antivir ESET a při opakovaném projíždění PC nenalezl žádné nebezpečí, žádný problém. Zajímavé je, že když spustím Internet Explorer, tak tam jede všechno OK.

FirefoxToto připojení není důvěryhodné

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Projděte forum a rady zde, zkraceno.cz/... řešil jsem nedávno podobné, u mne to dělal AVAST;

doplněno 11.01.16 05:29:

Některý bod z těchto? support.mozilla.org/...

realista*
hodnocení

Zatím nic nepomáhá...navrhují novou instalaci...fuj, to zase bude práce !

realista*
hodnocení

...táááák, odinstaloval jsem ESET a je klid. Všechno šlape, ale "je cosi shnilého ve státě dánském"... Ten ESET byl oficiálně koupen, stál 1490 kč (!). Tak že, co teď...

uda1966*

Kontaktuj technickou podporu Esetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]