Nejste přihlášen/a.
Asi před dvěma dny se z ničeho nic objevuje při kliknutí na nějaký web či odkaz tabulka s nápisem → Toto připojení není důvěryhodné. A nic. Dělá to i u e-mailu "seznamu.cz". Když však kliknu dvakrát na odkaz "e-mailu.cz", tak se stránka emailů spustí. Jindy (i u tohoto webu !) se po objevení tabulky ukáže možnost přidat "bezpečtností výjimku tomuto webu". A pak už to jede. Dělá to i problém u některého připojení k YouTube. Při spuštění přes Google to jede bez problému. Nevím, jesti Firefox zavedl nějaké "novinky", nebo je chyba u mne. Dokonce i u stránky (Firefoxu 43.0.3) DOPLŇKY se tyto nezobrazují korektně jako před tím - obrázky, ale jen písmo z levé strany. Program jsem odinstaloval, vymazal registry a znovu nainstaloval, ale je to stejné - nepomohlo to. Mám v PC ogr. antivir ESET a při opakovaném projíždění PC nenalezl žádné nebezpečí, žádný problém. Zajímavé je, že když spustím Internet Explorer, tak tam jede všechno OK.
Projděte forum a rady zde, zkraceno.cz/... řešil jsem nedávno podobné, u mne to dělal AVAST;
Některý bod z těchto? support.mozilla.org/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.