Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu .Přestaly se mi otvírat soubory pdf.Vždy to šlo a nyní už ne.zkusila jsem dat otevřít i v jiném programu,ale je to stejné(spíš horší).Děkuji rafan
Záleží také na tom, jak .pdf soubor otevíráte, jestli kliknutím na soubor.pdf nebo spuštěním AdobeAcrobat a v tom zadáte Otevřít soubor.
V případě, že AdobeAcrobat nechce soubor.pdf otevřít, zkuste jiný program, například rádcem rotorod zmiňovaný výborný a jednoduchý SumatraPDF.
V případě, že soubor.pdf otvíráte kliknutím na soubor, zkuste kliknout na soubor PRAVÝM tlačítkem, objeví se malé menu Otevřít v AdobeAcrobat (nebo jiném vašem programu), Otevřít, nebo Otevřít v programu. Zvolte Otevřít v programu, vyberte si váš program, kterým soubor.pdf otvíráte, klikněte a soubor otevřete. Také tam máte možnost si zaškrtnout Vždy otvírat v tomto programu.
zdravím, nevím v jakém programu otevirate? ja kdysi použival na pdfka Adobe Reader, ale měl jsem s nim poořad nějake problemy, furt nějake aktualizace, blbosti... přešel jsem na SumatraPDF a nemohu si vynachvalit - za mě doporučuji
vidím že máte děcka. Nevím jak to dělají, ale ty moje se mockrát dostaly tam, kam jsem se já nikdy ani nepodíval.
Možná vám někdo rozvrtal nastavení pro otevírání souborů.
Klikněte na soubor pravým tlačítkem a pak na menu Open with, česky Otevřít čím a vyberte Abobe Reader.
To by mělo stačit. A pokud nevidíte ikonu Adobe Reader, pak vám ho někdo odinstaloval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.