Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalovačka nepálí

Od: kris odpovědí: 4 změna:

dobrý den, předem děkuji za rady. před měsícem mi vypalovačka fungovala normálně, teď odmítá pálit. Koupil jsem novou -stejnou a nepálí taky. Obě čtou normálně. Zkusil jsem linux - říká o ní : only read ..Nejde mi do hlavy že nová nejde taky a obě nejdou pod win ani pod linuxem.

nemáte někdo radu kam se podívat?

win XP pro SP3, vypalovačka TOSHIBA SH-S223C scsi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den.Napadá mě jen,jestli ji máte nastavenou ve vypalovacím programu jako defaultní.Pokud máte jen tuhle,tak někdy tam bývá prázdný řádek a lze to rozkliknout a zvolit tu kterou chcete.

kris
hodnocení

díky, bohužel ; zkusil jsem to v Burning studio - tam nemám volbu vypalovačky, po startu si vyhledává sám. Zajímavé je taky to že mi umožní volbu souboru co chci pálit, chvíli se tváří že pálí ale po asi půl minutě mi oznámí že vypalování je OK, přitom na cd není nic.

V linuxu teď nevím jak se vypalovací program jmenuje a ten mi v některé volbě oznámil only read.

kris
hodnocení

tak se mi v linuxu vypalovačku povedlo rozchodit ale nevím kde byl problém. Zítra zkusím winy

dík za snahu

Hlavně,že to jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]