Dobrý den, nevíte prosím o programu, do kterého by se vložil text - např. německý, a program by z textu vytvořil zvukový záznam (mp3) i se správnou interpunkcí (google překladač interpunkci zanedbává)?
Dobrý program je třeba Balabolka. Běžně se používá pro audioknihy, interpunkci to umí, není to sice přednes jako od profesionálního dabéra, ale je to srozumitelné
K Blábolce si musíte ještě doinstalovat hlasy EposSetup 2.8.4.75p.exe a slovníky Hunspell_Czech.exe a Spell_Czech. Taky má hodně pěkných kůží ke stažení v zipu na její stránce (včetně těch výše uvedených slovníků).
Pravým tl. otevřít v programu: Poznámkový blok. Němčinu jsem bohužel neřešíl, takže hodně štěstí v pátrání.
doplněno 05.01.16 20:19:
Je třeba se zaměit na protokol SAPI 5, SAPI 4 zní dost ROBOTICKY - je to asi starší verze. Nainstaloval jsem úplně jiný program, ale hned se mě automaticky objevily tyto nové hlasy i v Blábolce.
Tady, ale musite mit nejaky plugin na kradeni medii, treba FlashGot v Mozille, cokoli si nechate prehrat, jde pak okamzite ulozit jako mp3, vyuzivam casto ispeech.org/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.