Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte prosím o programu, do kterého by se vložil text - např. německý, a program by z textu vytvořil zvukový záznam (mp3) i se správnou interpunkcí (google překladač interpunkci zanedbává)?
Moc děkuji
Našel jsem to v histori: epos.ufe.cz/...
Jinak slovníky se dají upravovat a doplňovat přímo v Blábolce nebo se dají otevřít jako txt. (složka by měla být v ve vašich *dokumentech*)
Pravým tl. otevřít v programu: Poznámkový blok. Němčinu jsem bohužel neřešíl, takže hodně štěstí v pátrání.
Je třeba se zaměit na protokol SAPI 5, SAPI 4 zní dost ROBOTICKY - je to asi starší verze. Nainstaloval jsem úplně jiný program, ale hned se mě automaticky objevily tyto nové hlasy i v Blábolce.
nechtela jste uz jednou to predcitavani cisel?
Tady, ale musite mit nejaky plugin na kradeni medii, treba FlashGot v Mozille, cokoli si nechate prehrat, jde pak okamzite ulozit jako mp3, vyuzivam casto ispeech.org/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.