Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdy se na facebooku v chatu objeví, že je zpráva tím druhým zobrazena, v jakou chvíli. Taky bych chtěl vědět, jestli jde nějak zařídit, aby si člověk přečetl zprávu a přitom by se tomu druhému neukázalo, že byla zobrazena. Jde o to, že jsem jednomu klukovi napsal zprávu do chatu, on býval někdy online, ale neukázalo se mi, že jím byla zpráva zobrazena, tak jsem mu napsal ještě jednu zprávu a on je zase někdy online, na zprávu nereaguje, ani se mi neukazuje, že ji přečetl. Tak mě napadlo, jestli to nejde nějak udělat, aby si zprávu přečetl a já o tom nevěděl.
To není žádnej speciální mobil, tu lištu tam mají všechny, ale nevim, jak to funguje s tím "rozbalováním" Ale o tomhle pluginu jsem teda nevěděla.
V seznamu zpráv vpravo nahoře na stránce facebooku může vidět všechny zprávy...ale jenom úseky z nich. Jestli má rozkliklý tvoje jméno a má otevřenej chat s tebou, tak může tvojí zprávu vidět, i když to ty nepoznáš. V momentě, kdy by kliknul kurzorem na pole pro psaní zprávy, tak by se ti tam objevilo "zobrazeno"; stejně tak kdyby chat s tebou otevřenej neměl a rozklikl by tvoje jméno nebo tvoje zprávy v seznamu zpráv. A ještě je možnost, že má messenger a jde mu na mobilu rozvinout celou zprávu na liště pro upozornění...na Sony Xperia to jde...nevim jak u jiných.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.