Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook a zprávy

Od: bookkk odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdy se na facebooku v chatu objeví, že je zpráva tím druhým zobrazena, v jakou chvíli. Taky bych chtěl vědět, jestli jde nějak zařídit, aby si člověk přečetl zprávu a přitom by se tomu druhému neukázalo, že byla zobrazena. Jde o to, že jsem jednomu klukovi napsal zprávu do chatu, on býval někdy online, ale neukázalo se mi, že jím byla zpráva zobrazena, tak jsem mu napsal ještě jednu zprávu a on je zase někdy online, na zprávu nereaguje, ani se mi neukazuje, že ji přečetl. Tak mě napadlo, jestli to nejde nějak udělat, aby si zprávu přečetl a já o tom nevěděl.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

1x
Například použitím tohoto doplňku v Chrome, můžeš zobrazení o přečtení zabránit, jsou na to i aplikace na Android, nepotřebuješ k tomu žádný speciální mobil :D
chrome.google.com/...
klera*

To není žádnej speciální mobil, tu lištu tam mají všechny, ale nevim, jak to funguje s tím "rozbalováním" ;) Ale o tomhle pluginu jsem teda nevěděla. *palec*

jokeer*
Zdravím, rozbalit ta zpráva by měla jít na většině smartphonů, nicméně si myslím, že pokud by byl text až příliž dlouhý, tak by se dala zobrazit jen část, jako na mém Galaxy S5. Pokud je zpráv více a daná osoba pošle na konci věty odděleně třeba otazník, tak je to k ničemu. Co se týče těch aplikací na Android, tak jsem kdysi používal jednu apku s názvem Privy Chat for Facebook, nicméně buď byl její vývoj ukončen nebo se jí rozhodl Google odstranit z Google Play a v současné době už je tuším nefunkční. Přitom je tato funkce užitečná, chcete si přečíst zprávu, ale třeba teď nemáte čas odpovědět a nechcete vypadat jako ignorant, používat tuto funkci k tomu, že se třeba teď s někým nebavím, už mi přijde moc dětské :D
jokeer*
03.01.16 19:12

.

jokeer*

Co se týče toho doplňku, nejsem si jistý jestli funguje na 100%, vyzkoušejte a napište :)

klera*
hodnocení

0x

V seznamu zpráv vpravo nahoře na stránce facebooku může vidět všechny zprávy...ale jenom úseky z nich. Jestli má rozkliklý tvoje jméno a má otevřenej chat s tebou, tak může tvojí zprávu vidět, i když to ty nepoznáš. V momentě, kdy by kliknul kurzorem na pole pro psaní zprávy, tak by se ti tam objevilo "zobrazeno"; stejně tak kdyby chat s tebou otevřenej neměl a rozklikl by tvoje jméno nebo tvoje zprávy v seznamu zpráv. A ještě je možnost, že má messenger a jde mu na mobilu rozvinout celou zprávu na liště pro upozornění...na Sony Xperia to jde...nevim jak u jiných.

bookkk
hodnocení

Dobře, děkuju, takže je možné, že si ji přečetl, aniž bych to poznal.

mases*

jj sestli má otevřený chat tak jo ale nesmí na to okno se zprávami kliknout,pak se ti tam už objeví to "zobrazeno"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]