Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotky z windowš 10

Od: lidahl* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,může mi někdo poradit?Přešla jsem z W7 na W10.Nejdřív jsem nemohla najít fotky ze 7,a ťeˇzas z 10!Jsem z toho na nervy,byly to fotky kamarádky ze svatby,Kde je mám hledat,Udělala jsem Předevčírem novou složku,a teď je prázdná:Je to na bednu!,Díky za pomoc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Nejlépe je fotky utřídit ve fotomanageru.K dipozici je jich řada,fotky pak lze upravovat doplňovat a různě editovat.Samozřejmě se pak z jednoho systému do druhého převede opět celý program i s obsahem.

JB

hodnocení

0x

Ono, nejlepší je mít veškerá data na jakémkoliv jiném disku, jen ne na systémovým.

hodnocení

0x
taková data mám mimo systémový oddíl a vím tak, že je najdu vždy na stejném místě. samozřejmostí by mělo být zálohování. důležitá data musí být fyzicky na dvou zařízeních(pro případ poruchy jednoho z nich). jinak upgrade systému si přímo říká o ztrátu dat - ne vždy se musí povést a bfu je pak v pytli.

realista*
hodnocení

0x

Možností je několik (většinou pracných) - poslední stahování, kontrola podle data atd. Jedna z možností je nainstalovat → Picasa, je možné ho poté i využívat (není špatný), ale on sám si načte do knihoven všechny fotky v PC. Ty fotky je potom možno hledat podle data (zadat do jeho vyhledávače), podle názvu...jde to. Je to jedna z možností...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]