Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušenkový zákon - jak na něj?

Od: bartas* odpovědí: 8 změna:
Zdravím. Jsem začátečník a vyrábím jednoduché webové stránky. Četl jsem, že stránky musí obsahovat vyhlášku EU o souborech Cookies. Otázka zní: Jak vložím do stránek lištu, která uživatele upozorňuje na soubory cookies? Děkuji.
doplněno 03.01.16 10:17: Používám WP.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

0x
Pokud to neumis, což ne, co Ti brani dat toto upozorneni na konec stranky?
P.s. co mas za stranky ze cocies potrebujes?
doplněno 03.01.16 12:09: Neni potreba to na strankach mit. Dokonce ani na rekkamy.
Proc si prznite stranky cizi reklamou? Bude vas to zivit? Ne? Necpete to tam.
bartas*
hodnocení

Já myslel, jestli neexistuje nějaký html text, který se vloží do stránek. Cookies zatím nepotřebuji, ale časem to bude potřeba.

kolemjdouci
hodnocení

0x

Používáš reklamu z Google? Pokud ne, tak se tě sušenky netýkají.

bartas*
hodnocení

Myslíte jestli jsem vlozil stránky do google?
hm*

Ne. Ptá se, jestli používáš skripty od Googlů. Protože naše zákony ten nesmysl s cookiemi nevyžadují, ale vyžaduje ho Google, když se používají jeho skripty.

kolemjdouci

*palec*. Konečně někdo, kdo se taky vyzná. Líbí se mě, jak to všichni cpou na svoje i firemní stránky a ani neví proč.

bartas*
Ne, nic takoveho nepozivam. Ale kdybych si dal na stranky napriklad google mapy, tak to uz je jako od googlu ne?

mot
hodnocení

0x
zadejte do google cookie generator

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]