Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Jsem začátečník a vyrábím jednoduché webové stránky. Četl jsem, že stránky musí obsahovat vyhlášku EU o souborech Cookies. Otázka zní: Jak vložím do stránek lištu, která uživatele upozorňuje na soubory cookies? Děkuji.
doplněno 03.01.16 10:17: Používám WP.
doplněno 03.01.16 10:17: Používám WP.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
fidonet*
0x
Pokud to neumis, což ne, co Ti brani dat toto upozorneni na konec stranky?
P.s. co mas za stranky ze cocies potrebujes?
doplněno 03.01.16 12:09: Neni potreba to na strankach mit. Dokonce ani na rekkamy.
Proc si prznite stranky cizi reklamou? Bude vas to zivit? Ne? Necpete to tam.
P.s. co mas za stranky ze cocies potrebujes?
doplněno 03.01.16 12:09: Neni potreba to na strankach mit. Dokonce ani na rekkamy.
Proc si prznite stranky cizi reklamou? Bude vas to zivit? Ne? Necpete to tam.
hm*
Ne. Ptá se, jestli používáš skripty od Googlů. Protože naše zákony ten nesmysl s cookiemi nevyžadují, ale vyžaduje ho Google, když se používají jeho skripty.
kolemjdouci
. Konečně někdo, kdo se taky vyzná. Líbí se mě, jak to všichni cpou na svoje i firemní stránky a ani neví proč.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]