Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už déle se pokouším nainstalovat Adobe Flash Player na MacBook s OS X Yosemite 10.10., dělala jsem to dle instrukcí, ale stále mi to píše to samé: Instalace se nezdařila, nedostatečná oprávnění k zápisu na disk. Na tyhle věci jsem absolutní amatér, takže vůbec nevím co s tím a budu ráda za každou radu. Děkuji
Dobrý den, kdyby to byl OS Windows, tak tam je nutné být přihlášený pod účtem administrátora (kvůli právům) a je lepší instalovat s vypnutým antivirem (jinak se většinou instalace nedokončí). Jestli je to tak i u Vašeho OS vyzkoušejte.
Zdravím!
Můžete zkusit zkontrolovat, jestli má Váš uživatelský účet nastavená práva pro zápis v umístění /Users/váš_účet/Library/Application Support/Adobe/ (postup: část 1) a pokud ne, můžete je zkusit opravit (postup: část 2) nebo nastavit přes Terminál pomocí příkazu sudo chown -R uživatel:staff Adobe Pak zkuste znovu nainstalovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.