Nejste přihlášen/a.
Ahoj o vánocích sem dostal novou obrzovku Eizo ale , nejdou mi hry jediná hra která funguje je Minecraft .Nevím co mám dělat nwm jestli to je kvůli obrazovce nebo kvůli nějaké chybě v den když jsme to zapojovali mi ještě fungovali ale ted prostě se normalně načítají černá obrazovka a problikavaní a pak hra spadne . Děkuji předem na odpovědi
pri zlej obrazovke by si mal problem so zobrazenim a nie len s hramy.. Skus tam dat starz obrazovku co to spravi alebo si skus pozriet ci mas dobre zapojenu tu novu.. pripadne ci si nepohol nejako s grafickou kartou, ked si obrazovku zapajal..
pripadne este vyskusaj nejake nastavenia obrazovky.. nastavenia frekvencie rozlisenia a pod..
to nevím :O máme to tam jak to má jít nejdou mi pravě hry ze streamu a z originu hlavně a jak to poznám?
To záleží jaké máte PC. Pokud klasickou ATX bednu, tak je tam jedna velká základová deska, na které bývá "nouzová" zákldní grafika s konektorem. Pak tam můžete mít několik zásuvných karet kolmo na tuto desku a jedna z nich bude grafika.
Ještě dotaz: Jakým rozhraním připojujete nový monitor a je stejné (stejný konektor) jaké měl původní monitor?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.