Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou mi hry

Od: monitor odpovědí: 10 změna:

Ahoj o vánocích sem dostal novou obrzovku Eizo ale , nejdou mi hry jediná hra která funguje je Minecraft .Nevím co mám dělat nwm jestli to je kvůli obrazovce nebo kvůli nějaké chybě v den když jsme to zapojovali mi ještě fungovali ale ted prostě se normalně načítají černá obrazovka a problikavaní a pak hra spadne . Děkuji předem na odpovědi :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x

pri zlej obrazovke by si mal problem so zobrazenim a nie len s hramy.. Skus tam dat starz obrazovku co to spravi alebo si skus pozriet ci mas dobre zapojenu tu novu.. pripadne ci si nepohol nejako s grafickou kartou, ked si obrazovku zapajal..

pripadne este vyskusaj nejake nastavenia obrazovky.. nastavenia frekvencie rozlisenia a pod..

monitor
hodnocení

Mám dobré zapojení jak píšou v manialu .Mám problém jen s hrami jinak s ničím jiným

majcoo

a co to nastavenie rozlisenia?

monitor
hodnocení

Také nwm kde se nastavuje mám k té obrazovce i ovladač

majcoo

nainstaluj ho ! a uvidis

hodnocení

0x

Nestrčili jste nový monitor omylem do onboard grafické karty?

monitor
hodnocení

to nevím :O máme to tam jak to má jít nejdou mi pravě hry ze streamu a z originu hlavně a jak to poznám?:)

To záleží jaké máte PC. Pokud klasickou ATX bednu, tak je tam jedna velká základová deska, na které bývá "nouzová" zákldní grafika s konektorem. Pak tam můžete mít několik zásuvných karet kolmo na tuto desku a jedna z nich bude grafika.

Ještě dotaz: Jakým rozhraním připojujete nový monitor a je stejné (stejný konektor) jaké měl původní monitor?

hodnocení

0x

Čau,ještě si stáhni nejnovější ovládač grafické karty. ;)

monitor
hodnocení

a to kde?:D:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]