Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová instalace Windows nepřehrává filmy

Od: evasustkova odpovědí: 6 změna:

prosim moc o radu mam acer vista a jelikoz mi ho virus totalne zlikvidoval muj znami ktery se pocitacum rozumi mi nainstaloval novou instalacku vista home premium problem je ze skoro vse instalovat se podarilo jen ne acrobat rieder to znamena ze kdyz se chci na nejaky film podivat neotevre se je tam napsane ze si musim stahnout modul to udelam a i presto se neotevre nevim si uz rady cim by to mohlo byt jestlize by jste mi mohly poradit byla bych vam moc vdecna dekuji eva sustkova

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtahavel*
hodnocení

0x

Adobe Reader se pokud vím používá jen na PDF soubory a ne na filmy. A pokud Vám jde o otevření PDFka, stáhněte si program Foxit Reader, který Vám poslouží stejně jako Adobe a je rychlejší...

honza2581*

Adobe reader je sice pomalejší, náročnější na PC, ale má víc funkcí.

vojtahavel*

Řekni mi, kolik z těch funkcí běžný uživatel využije? Minimální zlomek a pokavaď chce uživatel více funkcí pro Foxit, dají se stáhnout pluginy a stále je svižnější jak Adobe.

honza2581*
hodnocení

0x

Já produkty od Adobe mám rád jsem s nimi nadmíru spokojen. Ten kdo si rád hraje s PéDéeFkama, tak to využije;). Myslím že Evě Sustkové(píši dobře?) bude stačit Foxid reader. Ale pokud jste"hračička"tak si nainstalujte Adobe reader. Nebo pokud sáhnete hluboko do kapsy nebo seženete dobrý crack na Adobe Acrobat, tak si PDF můžete i třeba vytvářet. Ale lepší je PDFcreator. Je mnohem rychlejší a o něco jednoduší...

Zůstaňme u Foxidu a tuto kauzu uzavřeme.*smich*

vojtahavel*

Záleží na tom v čem vytváříte dokumenty - já v OpenOffice.org a ten podporuje přímý export do PDF. Do MS Office se to dá taky myslím dostat pomocí pluginu či čeho...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]