Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herní sestava do 30 000 Kč

Od: david199444* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych si koupit nějakej pořádnej počítač, počítač by měl sloužit převážně na hry, aby to dokázalo spustit nejnáročnější a nejnovější hry který doposud vyšli klidně i v 60 Fps+, na czc mi jeden chlapík sestavil tuto sestavu? myslíte si že zaty peníze by se dala navrhnout lepší sestava? tne chlapík mi k tomu napsal tohle, Ručím vám za to, že rozjedete vše, i neznámé a malé tituly. Ty, na které AMD dneška kašle. Zvolil jste výborně. Odkaz té sestavy co mi sestavil je tady co myslíte? dalo by se navrhnout něco daleko lepšího? czc.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

sice nevim proc zrovna xeon, ale v poradku, jinak pameti hyperX jsou nahovno, ruce pryc od toho

Musel jsem reklamovat cely 12gb kit RAMek, kvuli jedne mrtvole (pulroku jsem to neresil a jel jen na 8gb)... koupil jsem HyperX se stejnym clockem, dokonce vyssi rychlosti sbernice a mam uplne jiny pocitac, je pomaly a dychavicny a nejvic je to znat pri otevirani velkych programu, predtim mikrosekundy a ted sekundy.

doplněno 31.12.15 15:07:

no to uz je moc prace, nejen psychicky se pripravuju na oslavu silvestra, o kterou jsem nestal :) A znacku puvodnich RAMek, ktere jsem mel predtim, bych musel slozite dohledavat v desitkach starych objednavek z alzy :)

doplněno 31.12.15 15:32:

vsak pockej, chyti se ti dost lidi, vsak ramky nemusis resit, jen rikam, ze je to nizsi trida a do pocitace pro praci uz si Kingston nevyberu, ikdyz muze mit lepsi rady, ale timto pro me jako znacka RAM skoncili, tak znatelny propad mezi ramkami se stejnymi parametry je proste ojeb na zakaznika, na ktery lze prijit pouze tak jako ja... pri vymene stejnych ram za stejne (parametricky lepsi) RAM

david199444*
hodnocení

Tak mi to skuste upravit nevim jak se to dělá :)

david199444*
31.12.15 15:12
hodnocení

Ahá

david199444*
hodnocení

Lidi a co s těma ramkama teda?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]