Dobrý den,chci si založit emailovou schránku a nemohu se rozhodnout, který server použít? Seznam, Centrum, GMail, nebo nějaký jiný? Co by jste mi doporučili? Který sami používáte? Který si myslíte, že je nejlepší? Děkuji.
Doporučil bych používat více účtů u jiných poskytovatelů. Jeden na běžnou komunikaci, jiný jen na registrace po netu. Bude tam psk chodit většina spamu. Taky se dá použít, jako záložní a z hlavního účtu do něj přeposílat kopie zpráv. To lze nastavit jako filtr.
Já používám seznam a Gmail. Je to podle toho co Vám bude více vyhovovat. Mně tedy vyhovuje ze všeho Gmail, hlavně má výbornou aplikaci na telefon. Založte si email na pár stránkách a pak je můžete v nastavení zrušit...
Za mne seznam. Má totiž oproti gmailu jednu velkou výhodu. Po shlédnutí emailu kliknu na koš. Přečtený email se přesune do koše a otevře se další email v pořadí. Dost to zjednodušuje práci, aniž bych hnul s myší jenom odklikávám a odklikávám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.